Bel gratis 0800 0031
ENG
type x-small small medium large x-large
Vierkante M. (M2) 1 - 3 4 - 6 7 - 10 11 - 16 > 16
Kubieke M. (M3) 1 - 7 8 - 12 13 - 20 21 - 30 > 30
Aantal dozen < 75 < 125 < 175 < 250 > 250
Aantal kamers 1 1 - 2 ca. 3 3 - 5 > 5

Opslagruimte met meer dimensies..

Van harte welkom bij Space Winner: uw partner voor inboedelopslag. 
Het idee voor deze vorm van inboedelopslag komt uit Amerika. Daar is self-storage een begrip. Space Winner introduceerde het in 2001 in Enschede en opent later in Zwolle een tweede vestiging. 

Het opslaan van inboedel, administratie of voorraad kan voor een korte of langere periode de uitkomst zijn. 

Bij verhuizingen en verbouwingen kan er maar beter niets in de weg staan. En in gevallen van overlijden of een echtscheiding kunnen zaken direct bij Space Winner terecht. Ook als u op reis gaat kunt u met een gerust hart uw inboedel bij ons achterlaten.

Zakelijk gezien nemen archieven en boekhouding - die u jarenlang veilig moet bewaren - geen extra ruimte meer in beslag. Ook handelsvoorraden, collecties, onderdelen en gereedschappen kunt u uitstekend onderbrengen bij Space Winner

Wij denken met u mee over uw ruimte, maar ook over uw gemak en zelfs over eventuele noodgevallen. U kunt bij ons terecht voor o.a. (aanhang-) wagens, heftrucks, verhuisdozen, en inpakmaterialen. Voor onze zakelijke klanten staat zelfs een afvalservice ter beschikking.

Welke formaat opslagruimte u ook huurt, het is altijd direct beschikbaar, naar een andere maat omruilbaar, uitstekend beveiligd en verwarmd en 7 dagen per week toegankelijk.

Wij zijn trots op ons familiebedrijf en op onze diensten waarbij de extra dimensie wordt verzorgd door onze mensen die graag met u meedenken en u adviseren. Klantvriendelijkheid houdt bij Space Winner niet op bij een kop koffie, en service is bij ons meer dan een glimlach alleen! 
 
Dat neemt niet weg dat we er niet van houden om hoog van de toren te blazen; u zult ons nooit horen roepen dat we de beste of goedkoopste zijn. Dat betekent niet dat Space Winner niet de beste prijs heeft of zomaar eens één van de betere aanbieders zouden kunnen zijn. Maar om het zelf te roepen is als een slager die zijn eigen vlees keurt. Wij zijn van mening dat één iemand bepaald of wij ons werk goed doen en dat is de klant! Aan inhoudsloze laagste prijs garanties doen we evenmin, Space Winner doet u namelijk altijd een scherpe en goede aanbieding; wij vertrouwen daarmee op uw gezonde verstand. 
Spacewinner
8 10
Het is gewoon heel fijn wanneer je zelf al heel druk bent met een verhuizing je spullen kunt opslaan en je er eigenlijk niet meer naar om hoeft te kijken. Ze staan hier warm en droog en veilig. En wanneer je bij je spullen wilt kun je er gewoon bij. Personeel is altijd vriendelijk en heeft een kop koffie voor je. Haha en die gaat er natuurlijk gretig in als je druk bent.
10 10
Praktisch, overzichtelijk en efficiƫnt
10 10
Super behulpzaam personeel
244 echte Klantenbeoordelingen 9/10
Daarom Space Winner!
  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs met de meeste service
  • Geen opstoppingen, geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk
Bekijk meer voordelen >
Space Winner Zwolle

Paxtonstraat 4

Tel. 038 460 16 64

Space Winner Enschede
Kanaalstraat 219
Tel. 053 436 70 70