Bel gratis 0800 0031
ENG

Aanhanger huren bij Space Winner Self Storage

 • Laagste Tarieven van de Regio
 • Gratis voor huurders van Space Winner
 • Overdekt door huif
 • Te besturen met rijbewijs B
 • Geremd dus veilig
 • Wekelijks onderhoud
Reserveer direct

Reserveren

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
Reservering is pas definitief na bevestiging.

Prijzen

 
Hier zie je alle prijzen voor de huur van een aanhangwagen op een rij:
 
 • Huur aanhanger maandag t/m donderdag €14,95 per dag! (inclusief BTW en verzekering).
 • Huur aanhanger vrijdag, zaterdag of zondag €19,95 per dag! (inclusief BTW en verzekering).

 

De borg bedraagt €150,-

De borg a €150,- plus de huur van de aanhanger en eventuele verlaging van het eigen risico bij de de receptie van Space Winner. Deze kan zowel contact of per pin worden voldaan.
 
Het eigen risico bedraagt €500,-
 
Het eigen risico kan men voor €2,50 per dag verlagen tot het borgbedrag (€150,- per incident). Indien u gebruik maakt van de verlaging van het eigen risico dan zal er nooit meer dan €150- op u worden verhaald bij schade.
 
 

Veelgestelde vragen

Kosten 
 
Wat zijn de kosten voor het huren van een aanhanger?
Voor het huren van een aanhanger betaalt u op maandag t/m donderdag €14,95 per dag. Op vrijdag, zaterdag en zondag betaalt u €19,95 per dag. Deze prijs is inclusief BTW.
 
Het gebruik van een aanhanger is voor álle huurders van Space Winner éénmalig gratis en voor huurders met een maandelijkse huursom hoger dan €35,00 onbeperkt gratis. Hierbij geldt wel dat u de aanhaanger maximaal twee aaneengesloten dagen kunt gebruiken en dat er een fair-use principe van toepassing is.
 
Verkeersovertredingen en boetes
Tijdens de huurperiode bent u verantwoordelijk voor uw eigen rijstijl. Aangezien de aanhangers een eigen kenteken hebben hoeft u geen extra kentekenplaat van uw eigen auto mee te nemen. Indien wij bekeuringen ontvangen, dan worden deze direct doorgestuurd.  
 
 
Reserveren 
 
Hoe kan ik het beste reserveren?
Het makkelijkst is om het formulier op deze pagina in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen. Het transportmiddel is pas definitief gereserveerd indien u daar van Space Winner een bevestiging van heeft gekregen.
 
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Daar staat geen tijd voor, maar tijdens de weekenden is het altijd druk. Om die reden adviseren wij altijd zodra u weet een aanhanger nodig te hebben, deze middels het formulier te bevestigen.
 
Ik heb geen bevestiging ontvangen. Wat nu?
Heeft u een reservering gedaan en geen bevestiging per mail of telefoon ontvangen? Neem dan gratis contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0800-0031.
 
Hoe laat kan ik de aanhanger ophalen?
U kunt de aanhanger ophalen zodra het kantoor opent. Dat is om 09.00 uur door de week en om 08.30 uur in het weekend. Het moment dat u de aanhanger weer inlevert spreek u af met de medewerker, maar standaard wordt het transportmiddel dezelfde dag tegen sluiting weer ingeleverd. Wij proberen altijd flexibel om te gaan met ophaal- en inlvertijd, maar altijd na overleg.
 
Ik heb gereserveerd, ben ik nu zeker van een aanhanger?
Nee, in geval van een calamiteit (bijvoorbeeld bij diefstal, ongelukken of extreme weersomstandigheden) kan het voorkomen dat een transportmiddel niet (meer) beschikbaar is. Indien een dergelijke situatie zich voordoet nemen wij altijd direct contact op met huurders om reserveringen die reeds in de agenda zijn opgenomen te annuleren. In geval van onmacht aanvaardt Space Winner geen aansprakelijkheid. 
 
Verzekering 
 
Ben ik verzekerd?
Indien u voldoet aan de voorwaarden om met een auto met aanhanger te besturen (zo dient u bijvoorbeeld in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn) dan bent u tijdens de huurperiode verzekerd indien de verzekering van het trekkende voertuig op orde is. Wel heeft u een eigen risico. Een deel daarvan, namelijk €150,- betaalt u in de vorm van een borg en moet worden voldaan bij het afsluiten van het huurcontract.
 
Hoeveel bedraagt het eigen risico?
Het eigen risico voor een aanhanger bedraagt €500,- per incident. Dat is het bedrag waarvoor u als bestuurder maximaal verantwoordelijk bent.
 
Hoeveel bedraagt de borg? 
De borg voor een aanhanger bedraagt €150,-. Indien u de aanhanger compleet en zonder schade inlevert aan het einde van de huurperiode, dan zal de borg weer aan u worden voldaan. Indien er nog posten openstaan, zullen deze met de borg worden verrekend. 
 
Wat is het verschil tussen eigen risico en borg? 
De borg is eigenlijk een deel van het eigen risico dat u als 'borg' tijdens de huurperiode achterlaat. U bent in werkelijkheid verantwoordelijk vooor een hoger bedrag, namelijk het eigen risico a €500,-
 
Kan ik het eigen risico afkopen?
U kunt het eigen risico verlagen tot €150,- Hiervoor rekenen wij €2,50 per dag (of een deel daarvan). Indien u het risico verlaagt tot €150,- dan is dat tevens het maximale dat u in een geval van een schade zou moeten betalen. 
 
Hoe kan ik betalen?
U kunt het huurbedrag en de borg per pin of contact betalen. Indien u de borg per pin voldoet, dan zal deze de eerstvolgende werkdag worden teruggestort. Helaas kunnen wij geen creditcards accepteren.
 
 
 
Autopech 
 
Wat moet ik doen als ik pech krijg met de aanhanger?
Mocht u met één van onze vervoersmiddelen pech krijgen, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen op 038-4601664 voor Zwolle en 053-4367070 voor Enschede. 
 
Mag ik ook naar het buitenland?
Dat is afhankelijk van het land waar u naartoe reist. Wij verzoeken u altijd melding te maken indien u van plan bent Nederland te verlaten. Wij kunnen dan voor u nagaan of dit is toegestaan.
 
 
 
Klachten of opmerkingen 
 
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
De medewerkers van Space Winner doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u echter een opmerking of klacht, dan stellen wij het zeer op prijs als u dat ons laat weten. Alleen zo zijn wij in staat ons product en onze dienstverlening te verbeteren. U kunt hier uw opmerkingen kwijt.
 

Spacewinner
9 10
Super vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Reageren snel op mails. Gratis gebruik boedelbak.
10 10
goede prijs/kwaliteit. Ik heb bij meerder opslagbedrijven in de omgeving gekeken naar de prijs. Spacewinner heeft voor de prijs die zij vragen meer te bieden dan andere bedrijven. Ook de ruime openingstijden, meerdere liften, meerdere ingangen en fijn personeel zijn positief. Je hoeft geen afspraak te maken om bij je eigen spullen te kunnen! Ook hebben ze mij verwezen naar extra hulp bij het transport van mijn inboedel naar deze opslag toe. Ik ben echt zeer positief.
10 10
Zeer klantvriendelijk! Denken echt mee over wat ik als klant nodig heb en welke prijs er bij past. Zijn ook niet te beroerd geweest om mee te helpen. Met name Ali en Joost: top! De ruimte is ideaal, gebouw prettig, alles werkt, wordt snel gereageerd.
253 echte Klantenbeoordelingen 9/10
Daarom Space Winner!
 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs met de meeste service
 • Geen opstoppingen, geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk
Bekijk meer voordelen >
Space Winner Zwolle

Paxtonstraat 4

Tel. 038 460 16 64

Space Winner Enschede
Kanaalstraat 219
Tel. 053 436 70 70
Reserveer direct