Bel gratis 0800 0031
ENG
type x-small small medium large x-large
Vierkante M. (M2) 1 - 3 4 - 6 7 - 10 11 - 16 > 16
Kubieke M. (M3) 1 - 7 8 - 12 13 - 20 21 - 30 > 30
Aantal dozen < 75 < 125 < 175 < 250 > 250
Aantal kamers 1 1 - 2 ca. 3 3 - 5 > 5

Heerlijk bij Space Winner Zwolle

Space Winner Zwolle en Heerlijk Zwolle slaan de handen ineen. Het zal nog enkele weken duren maar dan is de eerste 'Heerlijk bij-vestiging' een feit. 'Heerlijk bij Space Winner' is een multifunctionele horecagelegenheid gericht op het lokale bedrijfsleven. 

Heerlijkbij3

 

Vanaf begin 2014 bent u van harte welkom aan de Paxtonstraat 4 te Zwolle.

In de lunchroom van 'Heerlijk bij Space Winner' bent u altijd welkom. U kunt uw bezoek combineren met een zakelijke afspraak of een vergadering, maar ook als u binnenstapt om even een krant te lezen en te onthaasten, u bent van harte welkom! Al dan niet in combinatie met een gezonde en lekkere lunch. Geeft u er de voorkeur aan de lunch te combineren met een vergadering in een afgescheiden ruimte? Ook dat is mogelijk, we beschikken over kantoren die per uur, dagdeel of dag gereserveerd kunnen worden. 

U kunt uw lunch nuttigen in onze zakelijke lunchroom, maar uiteraard kunnen wij deze ook bezorgen, zonder extra kosten. Wel vragen wij om uw bestelling voor 11.00 uur te plaatsen.  

 

De 5 eerlijkheden van Heerlijk:

 

1. Wij bieden een heerlijk product tegen een eerlijke prijs.

Onze producten zijn lekker, gezond en betaalbaar. 

 

2. Wij maken gebruik van lokale producten en leveranciers.

Zo bellegen wij onze broodjes met kaas van 'de Huppe'; een zorgboerderij voor jongeren met een verstandelijke beperking. Ons brood wordt gebakken door de ambachtelijke bakker Groor Koerkamp; lactose vrij en met een minimum aan E nummers. Onze leveranciers kunt u terugvinden op www.heerlijkbijspacewinner.nl

 

3. Groente uit eigen tuin. 

Groente, fruit en kruiden komen zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin. Bij de teelt gebruiken we natuurlijke meststoffen. 

 

4. Alle soepen en salades zijn homemade.

Wij bereiden dagelijks voor u onze soepen en salades. 

 

5. Wij zijn er voor iedereen.

Of u 1 of 100 broodjes besteld, het maakt ons niet uit! Ook als alleen langskomt voor een kop koffie, een capuccino of een verse sap, geen probleem.

Wij doen het met plezier! 

 

Wilt u meer informatie over onze heerlijke producten of direct een bestelling plaatsen, surf dan naar onze website; www.heerlijkbijspacewinner.nl

De lunchroom 'Heerlijk bij Space Winner' is voor de avonden tevens te huur voor presentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten of vergaderingen. Klik hier voor contactgegevens.

Wij zullen deze pagina regelmatig updaten en voorzien van nieuwe informatie. 

 

 

 

Spacewinner
9 10
Super vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Reageren snel op mails. Gratis gebruik boedelbak.
10 10
goede prijs/kwaliteit. Ik heb bij meerder opslagbedrijven in de omgeving gekeken naar de prijs. Spacewinner heeft voor de prijs die zij vragen meer te bieden dan andere bedrijven. Ook de ruime openingstijden, meerdere liften, meerdere ingangen en fijn personeel zijn positief. Je hoeft geen afspraak te maken om bij je eigen spullen te kunnen! Ook hebben ze mij verwezen naar extra hulp bij het transport van mijn inboedel naar deze opslag toe. Ik ben echt zeer positief.
10 10
Zeer klantvriendelijk! Denken echt mee over wat ik als klant nodig heb en welke prijs er bij past. Zijn ook niet te beroerd geweest om mee te helpen. Met name Ali en Joost: top! De ruimte is ideaal, gebouw prettig, alles werkt, wordt snel gereageerd.
253 echte Klantenbeoordelingen 9/10
Daarom Space Winner!
  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs met de meeste service
  • Geen opstoppingen, geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk
Bekijk meer voordelen >
Space Winner Zwolle

Paxtonstraat 4

Tel. 038 460 16 64

Space Winner Enschede
Kanaalstraat 219
Tel. 053 436 70 70