Corona update

Op deze plek proberen wij je zo goed mogelijk te informeren over de gevolgen die het Corona virus voor SPACEWINNER, onze bedrijfsvoering en de bereikbaarheid van onze bezoekers heeft. Wanneer er veranderingen zijn, zullen we dat via deze pagina direct kenbaar maken.

We verzoeken je de instructies van de medewerkers altijd op te volgen. Wij volgen de adviezen van overheid en RIVM op.
Dat wil zeggen dat we contact zoveel mogelijk beperken en vragen jou ook om afstand te bewaren (>1.5 meter).
Er staat gel op de balie om je handen mee te desinfecteren. Maak daar gebruik van. Indien er teveel mensen in de vestiging zijn zullen we je verzoeken buiten te wachten.

  • We schudden geen handenWe hebben de voorkeur voor betalingen met pin.
  • Wanneer je alleen over contant geld beschikt, vermijden we handcontact.
  • We hebben plexiglas platen aangebracht ter beveiliging van onze medewerkers.
  • Onze openbare koffiemachines zijn buiten gebruik gesteld.
  • We treffen extra hygie╠łne maatregelen.

Op dit moment hanteren wij aangepaste openingstijden en worden onze recepties tijdens kantooruren (9-20 uur) en in het weekend (08.30 tot 17 uur) door 1 persoon bemand. De balie’s zijn/worden voorzien van veiligheidsglas eveneens om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Onze medewerkers ter plaatse zijn voelen zich goed en hebben geen klachten. Voel je je niet lekker of heb je (lichte) griepverschijnselen (gehad), kom dan voor hun en je eigen veiligheid niet binnen!

Wanneer je een ruimte wil huren kunnen wij ook veel zaken digitaal organiseren zodat je contact anderen zoveel mogelijk kunt beperken. Ook nu ben je altijd gegarandeerd van de beste deal.

Je kunt ons bereiken op 0800 0031 (gratis).

Sterkte en gezondheid gewenst!

Een BIJZONDERE TIJD vraagt om een BIJZONDERE ACTIE

De coronacrisis gaat helaas aan niemand voorbij, maar sommige bedrijfstakken worden onvoorstelbaar hard getroffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de horeca en de toeristische sector. Ondernemers in deze en andere sectoren kunnen jouw ‘hart onder de riem’ goed gebruiken.

Om die reden doneren wij namens alle nieuwe huurders voorlopig (tenminste t/m juni 2020) een ‘omzetkado’ ter waarde van 25 euro.

Wil je meer weten over deze actie, ga dan naar de #supportyourlocal pagina