Zijn (interne) transportmiddelen werkelijk gratis?

In veel gevallen zijn transportmiddelen gratis. Hieronder lees je een uitgebreidere uitleg.

De interne transportmiddelen zijn altijd gratis. Hierbij kun je denken aan hondjes, platte karren en steekwagens. Wil je iets (tijdelijk) meenemen, overleg het dan even met de medewerker bij de receptie. Hierop is een fair-use policy* van toepassing.

De aanhangers zijn gratis in gebruik. Wel betaal je een borg van 250 euro, dit bedrag is een deel van het eigen risico. Het eigen risico bedraagt 500 euro. Dat is dus het bedrag dat je maximaal kwijt bent wanneer je schade rijdt met een aanhanger. Overigens is het zo dat de aanhangers vallen onder de verzekering van het trekkende voertuig. Bij schade is het vaak raadzaam deze bij je eigen verzekering te claimen aangezien je dan vaker een lager eigen risico hebt. Hierop is een fair-use policy* van toepassing.

De verhuisbussen zijn onder bepaalde voorwaarden gratis in gebruik. Wel betaal je een borg van 250 euro, dit bedrag is een deel van het eigen risico. Het eigen risico bedraagt 800 euro. Dat is dus het bedrag dat je maximaal kwijt bent wanneer je schade rijdt met een transportbus. Wat je altijd betaalt is een vergoeding voor de brandstof, deze bedraagt 0,30 cent per kilometer ongeacht het aantal kilometers. Je hoeft dus ook nooit af te tanken of te kijken hoe vol de tank zat. Wij tanken de bus af, dat is inbegrepen.

Heb je de bus een keer gratis meegekregen en wil je deze nogmaals gebruiken, dan kan dat. Huurders van SPACEWINNER betalen daarvoor 69 euro per dag!

Heb je nog meer vragen, stel ze gerust. Je kunt ons een mailtje sturen of gratis bellen op 0800 – 0031.

*fair use policy: We gaan hier uit van redelijkheid. Om een voorbeeld te geven: Je huurt een ruimte voor 25 euro in de maand, en wil elke week 2x de aanhanger meenemen. Dat is niet de bedoeling. Het is eigenlijk allemaal heel logisch.