Missie en Visie

Het idee voor deze vorm van inboedelopslag komt uit Amerika. SPACEWINNER introduceerde deze vorm van opslag in 2001 in Enschede en opende 5 jaar later een tweede vestiging in Zwolle. Momenteel werken wij aan het openen van een derde vestiging.

Missie

Het opslaan van inboedel, administratie of voorraad kan voor een korte of langere periode de uitkomst zijn. Wij denken met je mee over jouw ruimte, maar ook over jouw gemak en zelfs over eventuele noodgevallen. Je kunt bij ons terecht voor o.a. (aanhang-) wagens, heftrucks, verhuisdozen, en inpakmaterialen. Voor onze zakelijke klanten staat zelfs een afvalservice ter beschikking.

Visie

Welke formaat opslagruimte je ook huurt, het is altijd direct beschikbaar, naar een andere maat omruilbaar, uitstekend beveiligd en verwarmd en 7 dagen per week toegankelijk.

Wij zijn trots op ons familiebedrijf en op onze diensten waarbij de extra dimensie wordt verzorgd door een enthousiast team van medewerkers die graag met je meedenken en je adviseren. Klantvriendelijkheid houdt bij SPACEWINNER niet op bij een kop koffie, en service is bij ons meer dan een glimlach alleen!

Ik wil direct een offerte voor opslag huren in

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Meer info

Werkruimte

Meer info

  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs & service
  • Geen opstoppingen/geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk