Spacewinner De verschillende acties bij SPACEWINNER.

Actie(s) en voorwaarden.

Er zijn altijd een aantal lopen de acties. Sommige zijn van tijdelijke aard en andere lopen langdurig. We hebben hier een overzicht gemaakt. Loopt er een actie die er volgens jou niet tussen staat? Wil je ons dat dan laten weten?

Over het algemeen geldt dat verschillende acties niet met elkaar te combineren zijn, maar hierop bestaan enkele uitzonderingen bijvoorbeeld voor trouwe huurders.

Trouwe huurders actie

Heb je eerder bij ons gehuurd, dan kun je rekenen op korting. Als het goed is heb je een SPACE Card ontvangen. Deze tegoedkaart is goed voor een periode gratis gebruik van een opslagruimte, ongeacht de duur van de huur. Jij betaalt dan evenmin nog inschrijfkosten of een slot. Het slot heb je als het goed is namelijk nog van de vorige keer. En weet je wat leuk is? De kaart is ook overdraagbaar; je mag er dus ook een ander plezier mee doen!

Voorwaarden:
1. SPACE Card moet bij inschrijving worden overhandigd.
2. Actie is niet na inschrijving toepasbaar.
3. Max. 1 SPACE Card per klant.

Nieuwe huurder aanbrengen

Je huurt al bij SPACEWINNER en brengt een nieuwe huurder aan. Dat levert jou en de nieuwe huurder een fikse korting. Hoe het werkt? In de ‘welkomsmap’ tref je een flyer. Vul hierop jouw gegevens in en de naam van de persoon die komt huren. Geeft deze af bij de receptie van de desbetreffende vestiging. De nieuwe huurder ontvangt de eerste periode helemaal gratis. Dat is leuk weggeven op aan vrienden of bekenden. Natuurlijk belonen we jou ook omdat je aan

Voorwaarden:
1. De nieuwe huurder moet aangekondigd worden door bestaande huurder dmv de flyer in de inschrijfmap.
2. Korting is enkel van toepassing op de huurkosten.
3. Actie is niet na inschrijving toepasbaar.

Review restaurant actie

Heb je een review geschreven voor SPACEWINNER? Dan ding je automatisch mee naar een dinerbon. Deze wordt periodiek verloot onder de personen die via Kiyoh.nl, Google of Facebook een review hebben achtergelaten. Wees niet ongerust, alle reviews en scores dingen mee, zelfs als je niet allemaal maar mooie cijfers hebt gegeven. We willen graag verbeteren, dus een kritische noot is altijd welkom!

Voorwaarden:
1. Je moet daadwerkelijk huren of hebben gehuurd bij SPACEWINNER.
2. Reviews op andere platformen zijn uitgesloten.
3. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Bereken opslagruimte