Opslagruimte huren in Zwolle - tijdelijke opslag te huur
Spacewinner Transport en overige diensten Transportmiddelen

Aanhangwagens en transportbussen

Huur je bij SPACEWINNER? Dan kun je gebruik maken van de diverse transport mogelijkheden. Wij hebben meerdere aanhangers die je als huurder gratis kunt gebruiken. Een aanhanger huren is dus helemaal niet meer nodig! Weet je wat helemaal te gek is? Nadat je bent uitgeboekt als huurder bij SPACEWINNER, blijf je welkom voor die gratis aanhangwagen. Uniek in Nederland. Best bijzonder als je bedenkt dat een aanhangwagen huren al snel drie of vier tientjes per dag kost.

Het gebruik van transportbussen is in veel situaties eenmalig gratis in gebruik. Hoe lang is afhankelijk van onder meer het formaat van de opslagruimte die je bij ons huurt. SPACEWINNER heeft moderne bussen die zijn voorzien van alle gemakken en veiligheidssystemen. Voor de huur van de transportbussen hanteren wij een ‘special price’ voor huurders.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je voor:

  • Iedere dag van de week af te halen
  • Borg wordt binnen enkele werkdagen terug gestort
  • Materialen worden wekelijks preventief onderhouden
  • Makkelijk te reserveren, één telefoontje is voldoende
  • Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
  • Ook aantrekkelijk geprijsd voor niet huurders
Wil je meer informatie over onze transportmiddelen, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"Super fijn dat je gebruik kan maken van de aanhanger en 1x met de bus. Top service."

Wat kost aanhangwagen huren?

Een aanhanger huren is handig wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen of zware en grote meubels en apparaten wilt vervoeren. Het scheelt tijd aangezien je minder ritjes maakt en daarnaast past ook niet altijd alles in de auto. Wanneer je een opslagruimte in Zwolle, Enschede of Deventer huurt bij SPACEWINNER is ergens anders een aanhanger huren niet nodig. Je maakt namelijk gratis gebruik van onze transportmiddelen zodat je met gemak alle meubels en apparaten kan vervoeren.

Is een aanhanger huren werkelijk gratis bij Spacewinner?

In veel gevallen zijn transportmiddelen, wanneer je opslagruimte huurt bij Spacewinner, gratis.

Verhuisbus huren

Een verhuisbus huren in Zwolle, Enschede of Deventer is handig wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen of zware en grote meubels en apparaten wilt vervoeren. Het scheelt tijd aangezien je minder ritjes maakt en daarnaast past ook niet altijd alles in de auto. Wanneer je een opslagruimte in Zwolle, Enschede of Deventer huurt bij SPACEWINNER dan kun je ervoor kiezen een bus te huren. Deze zijn extra voordelig geprijsd voor huurders van SPACEWINNER.

Huur je geen ruimte en wil je toch een verhuisbus huren? Dat kan. De tarieven zijn marktconform.

Bereken opslagruimte