Aanhanger huren

Ga je verhuizen? Tijdelijk naar het buitenland? Of moet je tijdelijk je goederen ergens onderbrengen? Dan is een aanhanger huren waarschijnlijk de volgende stap wanneer je niet over een aanhanger beschikt. Voor het huren van een aanhanger kun je terecht bij Spacewinner!

Kosten dichte aanhanger huren

Bij Spacewinner kun je een boedelbak huren voor maar €25 per dag.
H
uur je een opslagruimte bij Spacewinner? Dan is het gebruik van de aanhanger/boedelbak helemaal gratis! 
Vraag onze medewerkers naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Wij hanteren een borgbedrag van 250 euro. Deze krijg je uiteraard weer terug wanneer je de boedelbak weer in goede staat hebt teruggebracht.

Een dichte aanhanger huren is erg handig. Hierdoor blijven de spullen droog en wordt het gemakkelijk om veel spullen tegelijk te verplaatsen. Houd echter wel rekening met het gewicht wat je auto trekken mag.

Kenteken voor aanhanger

Ga je een aanhanger huren? Vergeet dan niet om een extra kentekenplaat van jouw auto mee te nemen. Uiteraard moet dit kentekenplaat hetzelfde zijn als de auto waarmee je met de aanhanger gaat rijden.

Voor het huren van een aanhanger vul je onderstaand formulier in.  Wij zullen de aanvraag verwerken en een bevestiging toesturen. De reservering is pas definitief na bevestiging.

Zijn je spullen goed ingepakt voor het vervoer?

Heb je ook al nagedacht over het veilig vervoeren van je spullen in een aanhanger? Om ervoor te zorgen dat je spullen veilig en heel vervoerd kunnen worden, is het belangrijk dat ze goed ingepakt zijn. Hiervoor hebben we verschillende verhuis- en inpakmaterialen in ons assortiment. Alles is van goede kwaliteit en tegen een lage prijs.

Wil je meer weten over het vervoeren van jouw spullen? Of ben je geïnteresseerd in het huren van een opslagruimte? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!