SPACEWINNEROpslagruimte hurenOpslagruimte huren in Zwolle

Opslagruimte huren in Zwolle

Ruimte voor tijdelijke opslag nodig? Bij SPACEWINNER ontvang je altijd de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Gegarandeerd! Vind je ergens anders – bijvoorbeeld door een actie – een betere deal? Dan ontvang je van ons 10% extra korting. Daardoor ben jij altijd gegarandeerd van de beste deal! Informeer gerust naar deze en onze andere garanties.

Al ruim tien jaar biedt SPACEWINNER extra opslagruimte voor particulier en bedrijf in Zwolle. Vele duizenden gingen je voor met een opslagruimte huren in Zwolle en vrijwel allemaal bevelen ze ons aan bij vrienden, familie, kennissen of collega’s.

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in
 • Huurders waarderen ons met een 9.2

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op 'Direct offerte'.

Type opslagKubieke meter (M3)Aantal dozen
XS1-9‹75Offerte
S10-18‹125Offerte
M19-30‹175Offerte
L31-48‹250Offerte
XL›48›250Offerte

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Help me inschatten

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je voor:

 • Corona maatregelen zijn van kracht voor een veilig bezoek. (lees meer)
 • De beste prijs mét Volumegarantie
 • Iedere dag geopend én bemand
 • No Nonsense en persoonlijk (bron: kiyoh.nl)
 • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!
 • Veilig, droog en écht verwarmd (niet enkel vorstvrij)
 • Zekerheid van toegang, zelfs bij bijvoorbeeld storingen
 • Perfecte en voordelige transportmogelijkheden
 • Een bedrijf dat ernaar streeft om iedere dag te verbeteren.
 • De beste ruimte oplossing van Overijssel
 • Nieuw in Zwolle? We helpen je graag op weg!

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in

Goedkope opslagruimte Zwolle

Op zoek naar goedkope opslagruimte in de omgeving van Zwolle (dus ook voor mensen uit Dalfsen, Hattem, Heerde, Kampen en Ommen)? SPACEWINNER helpt je met ruimte! In onze vestiging aan de Paxtonstraat in Zwolle vind je onze opslag verhuur, van 1 kubieke meter tot meer dan 30 kubieke meter. De vestiging is iedere dag geopend en bemand. Daarnaast is de opslagruimte 24/7 beveiligd! Ben je op zoek naar stalling voor je motor? Wil je een mini opslag huren? Of heb je een kleine webshop en wil je een opslagbox als magazijn gebruiken? Dan zijn de storage boxes van SPACEWINNER Zwolle de beste oplossing!

Opslag verhuur in Zwolle

Of je nou tijdelijk opslag wil huren voor een week, of voor een langere tijd: SPACEWINNER helpt je graag met extra storage! We hebben voor ieder doel wel een opslagruimte te huur. De ruimtes zijn niet enkel vorstvrij, maar verwarmd: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 15 graden en 25 graden. Niet alleen prettig voor je producten, maar ook voor jezelf. De vestiging in Zwolle is ook zo opgezet dat je niet in de rij hoeft te staan op een drukke zaterdag. Huur een box in Zwolle en je kunt altijd snel bij je opslagbox en spullen. We hebben ook een opslagruimte vestiging in Enschede! En voor tijdelijke opslag in Salland kijk je naar onze mini opslag huren Deventer vestiging.

 

Hoe bepaal ik hoeveel opslagruimte in Zwolle ik nodig heb?

SPACEWINNER heeft een ruimtecalculator. Deze calculator geeft een indicatie van hoeveel ruimte je spullen in beslag nemen. Toch adviseren wij om samen met ons te bepalen welke ruimte het meest geschikt is. De ruimtecalculator kan een vertekend beeld geven en we geven je graag advies hoe je de opslagruimte optimaal kunt benutten.

 

Hoe werkt het huren van opslagruimte in Zwolle?

Je kunt met je spullen langskomen en direct beginnen met huren. Wij hebben hiervoor wel een geldig identificatiebewijs nodig. Tevens dien je er rekening meet te houden dat de eerste factuur bij aanvang moet worden voldaan. Dat kan contant of per pin. Wanneer je niet over de juiste transportmiddelen beschikt, dan kun je gratis gebruik maken van een aanhanger. In veel gevallen zijn deze ook nog eens gratis. Tevens hebben wij transportbussen die je tegen een concurrerend tarief kunt huren.

 

Wat houdt de laagste prijs garantie in?

Wij zijn op de hoogte van de basis tarieven in de self-storage markt en daarom garanderen in we altijd de laagste prijs voor het huren van opslagruimte in Zwolle*. Mocht je een vergelijkbare dienst vinden die voordeliger is of een actie treffen waarbij je de eerste maand(en) toch goedkoper uit bent, dan ontvang je over die periode(s) 10% extra korting. Zo ben jij altijd verzekerd van de allerbeste deal!

*Vergeleken met soortgelijke ondernemingen.

 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs & service
 • Geen opstoppingen/geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk