SPACEWINNEROpslagruimte hurenOpslagruimte huren in Enschede

Opslagruimte huren in Enschede (Altijd gratis transport!)

Wil jij betaalbaar jouw inboedel opslaan? Huur opslagruimte bij SPACEWINNER, dan ontvang je altijd de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Gegarandeerd! Vind je ergens anders – bijvoorbeeld door een actie – een betere deal? Dan ontvang je van ons 10% extra korting. Daardoor ben jij altijd gegarandeerd van de beste deal! Informeer gerust naar deze en onze andere garanties.

Al bijna twintig jaar biedt SPACEWINNER extra ruimte voor particulier en bedrijf in Enschede. Vele duizenden gingen je voor met de huur van opslagruimte in Enschede en vrijwel allemaal bevelen ze ons aan bij vrienden, familie, kennissen of collega’s.

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in
 • Huurders waarderen ons met een 9.2

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op 'Direct offerte'.

Type opslag Kubieke meter (M3) Aantal dozen
XS 1-9 ‹75 Offerte
S 10-18 ‹125 Offerte
M 19-30 ‹175 Offerte
L 31-48 ‹250 Offerte
XL ›48 ›250 Offerte

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Help me inschatten

Onze klanten vertellen...

De knul (Rogier) die mij alles heeft uitgelegd, nam uitgebreid de tijd. Hij was erg vriendelijk en heeft alles prima uitgelegd. Erg tevreden.

Lindy – Enschede

Klanten geven ons gemiddeld een

9.3
374 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Kies je voor opslagruimte van SPACEWINNER, dan kies je voor:

 • Corona maatregelen zijn van kracht voor een veilig bezoek. (lees meer)
 • De beste prijs met Volumegarantie
 • Iedere dag geopend én bemand
 • No Nonsense en persoonlijk (bron: kiyoh.nl)
 • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!
 • Veilig, droog en écht verwarmd (niet enkel vorstvrij)
 • Zekerheid van toegang, zelfs bij bijvoorbeeld storingen
 • Perfecte en voordelige transportmogelijkheden
 • Een bedrijf dat ernaar streeft om iedere dag te verbeteren.
 • De beste ruimte oplossing van Enschede, Hengelo en omstreken!

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in

Opslagruimte Enschede

Zoek je goedkope opslagruimte in Twente (dus ook voor mensen uit Oldenzaal en Hengelo)? SPACEWINNER helpt je met ruimte zodat je van alles kan opslaan! In onze vestiging aan de Kanaalstraat in Enschede vind je opslagruimte, van groot (meer dan 30 kubieke meter) tot klein (1 kubieke meter). Wij zijn ook heel flexibel; de opslag is te huren voor enkele dagen, maar ook voor een langere tijd. Gebruik de opslagruimte bijvoorbeeld als tijdelijke inboedelopslag, voor als er opslag nodig is om tijdelijk je huisraad in kwijt te kunnen. Of gebruik de storage boxes als opslag van je archief. SPACEWINNER biedt ook motorstalling aan.

Goedkope opslagruimte huren Enschede

SPACEWINNER helpt zowel bedrijven als particulieren met opslag. De opslagruimtes zijn verwarmd zodat jouw spullen niet alleen droog maar ook vorstvrij worden opgeslagen. Daarnaast zijn de ruimtes goed toegankelijk. We hebben de vestiging namelijk zo opgezet dat je om het pand rijdt, waardoor je ook nooit in de rij staat op een drukke zaterdag. De opslagruimte is 7 dagen per week bemand en daarnaast 24/7 beveiligd. En je mag altijd gratis gebruik maken van de aanhanger. Op zoek naar goedkope opslagruimte in Zwolle? Kijk dan op onze vestigingspagina voor opslag in Zwolle. En voor tijdelijke opslag in Salland kijk je naar onze mini opslag huren Deventer vestiging.

 

Hoe bepaal ik hoeveel opslag in Enschede ik nodig heb?

SPACEWINNER heeft een ruimtecalculator. Deze calculator geeft een indicatie van hoeveel ruimte je spullen in beslag nemen. Toch adviseren wij om samen met ons te bepalen welke ruimte het meest geschikt is. De ruimtecalculator kan een vertekend beeld geven en we geven je graag advies hoe je de opslagruimte optimaal kunt benutten.

 

Hoe werkt het huren van een opslag in Enschede?

Kom langs met je spullen en je start direct met het huren van een opslagruimte. Wij hebben hiervoor wel een geldig identificatiebewijs nodig. Tevens dien je er rekening meet te houden dat de eerste factuur bij aanvang moet worden voldaan. Betalen kan contant of per pin. Wanneer je niet over de juiste transportmiddelen beschikt, dan kun je gratis gebruik maken van een aanhanger. In veel gevallen zijn deze ook nog eens gratis. Tevens hebben wij transportbussen die je tegen een concurrerend tarief kunt huren.

 

Wat houdt de laagste prijs garantie in?

Wij zijn op de hoogte van de basis tarieven in de self-storage markt en daarom garanderen in we altijd de laagste prijs voor opslagruimte in Enschede*. Mocht je een vergelijkbare dienst vinden die voordeliger is of een actie treffen waarbij je de eerste maand(en) toch goedkoper uit bent, dan ontvang je over die periode(s) 10% extra korting. Zo ben jij altijd verzekerd van de allerbeste deal!

*Vergeleken met soortgelijke ondernemingen.

 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs & service
 • Geen opstoppingen/geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk