Opslagruimte huren in Enschede - tijdelijke opslag te huur
Spacewinner Opslagruimte huren Opslagruimte huren in Enschede

Opslagruimte huren in Enschede

Op zoek naar opslagruimte in Enschede? Bij SPACEWINNER huur je voordelig een opslag!

✓ Hoge kwaliteit ✓ Eerlijke prijs ✓ Gewaardeerd met een 9,3

Voordelige opslagruimte

Voor een voordelige opslag zit je goed bij SPACEWINNER. Met verschillende formaten aan opslagruimte, kunnen wij een gepaste opslagruimte bieden. We willen ervoor zorgen dat je bij ons altijd de beste deal hebt. Kom je ergens anders een voordeligere opslagruimte tegen? Dan krijg je bij ons 10% extra korting. We geven je graag meer informatie over deze en andere garanties!

Ruime ervaring in opslag

Al 23 jaar biedt SPACEWINNER extra ruimte voor particulier en bedrijf in Enschede. Vele duizenden gingen je voor met de huur van opslagruimte in Enschede en vrijwel allemaal bevelen ze ons aan bij vrienden, familie, kennissen of collega’s.
Naast onze vestiging in Enschede, hebben wij ook opslagruimte in Zwolle. Daarnaast kun je Spacewinner ook met opslagruimte in Deventer vinden.

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in
 • 7 dagen bemand en perfect bereikbaar
 • 20 jaar ervaring in Oost NL.
 • Beste prijs, anders extra korting!
“Ontzettend klantvriendelijk!!! Echt een aanrader.”
Eddie – Enschede
9.3
414 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Lees meer reviews voor Enschede
Spacewinner boxes

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op ‘Direct offerte’.

Bereken opslagruimte
scroll icon scroll om hele tabel te zien
opslagruimte
XS
S
M
L
XL
grootte
Studio
Appartement
Tussenwoning
Hoekwoning
Vrijstaand
m2
1-4
4-6
7-10
11-16
16+
m3
1-9
10-18
19-30
31-48
48+
dozen
10-90
100-180
190-300
310-480
480+
kamers
1
1-2
3
3-5
5+

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Kies je voor opslagruimte van SPACEWINNER, dan kies je voor:

 • De beste prijs met Volumegarantie
 • Geen inschrijfkosten of verplichte verzekeringen
 • Iedere dag geopend én ruim bemand
 • No Nonsense en persoonlijk (bron: Google.nl en kiyoh.nl)
 • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!
 • Veilig, droog en écht verwarmd (niet enkel vorstvrij)
 • Zekerheid van toegang, zelfs bij bijvoorbeeld storingen
 • Perfecte en voordelige transportmogelijkheden
 • Een bedrijf dat ernaar streeft om iedere dag te verbeteren
 • De beste ruimte oplossing van Enschede, Hengelo, Deventer en omstreken!

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in

Opslagruimte Enschede

Zoek je goedkope opslagruimte in Twente (dus ook voor mensen uit Oldenzaal en Hengelo)? SPACEWINNER helpt je met ruimte zodat je van alles kan opslaan! In onze vestiging aan de Kanaalstraat in Enschede vind je opslagruimte, van groot (meer dan 30 kubieke meter) tot klein (1 kubieke meter). Wij zijn ook heel flexibel; de opslag is te huren voor enkele dagen, maar ook voor een langere tijd. Gebruik de opslagruimte bijvoorbeeld als tijdelijke inboedelopslag, voor als er opslag nodig is om tijdelijk je huisraad in kwijt te kunnen. Of gebruik de storage boxes als opslag van je archief. SPACEWINNER biedt ook motorstalling aan.

Goedkope opslagruimte huren Enschede

SPACEWINNER helpt zowel bedrijven als particulieren met opslag. De opslagruimtes zijn verwarmd zodat jouw spullen niet alleen droog maar ook vorstvrij worden opgeslagen. Daarnaast zijn de ruimtes goed toegankelijk. We hebben de vestiging namelijk zo opgezet dat je om het pand rijdt, waardoor je ook nooit in de rij staat op een drukke zaterdag. De opslagruimte is 7 dagen per week bemand en daarnaast 24/7 beveiligd. En je mag altijd gratis gebruik maken van de aanhanger. Op zoek naar goedkope opslagruimte in Zwolle? Kijk dan op onze vestigingspagina voor opslag in Zwolle. En voor tijdelijke opslag in Salland kijk je naar onze mini opslag huren Deventer vestiging.

 

Wat kost een opslagbox?

De prijs van de opslagbox hangt af van het formaat dat je kiest. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de periode dat je de ruimte wilt huren en van welke voorzieningen je verder gebruik wilt maken. Vraag een offerte aan om te weten te komen wat een opslagruimte in jouw geval zou kosten, we reageren meestal al binnen een uur!

Wat kost een postbus?

Zoek je een externe plek om je post te ontvangen, dan heeft Spacewinner ook postbussen te huur. Wanneer je veel post ontvangt of op zoek bent naar een zakelijk adres om belangrijke post te ontvangen, kan dit een prettige uitkomst zijn. De kosten:

 • €16,53,- per maand voor zakelijke klanten
 • €20 per maand voor particuliere klanten

Wat kost een aanhanger huren?

Een aanhanger huren is bij SPACEWINNER gratis wanneer je klant bent. Dit geldt bij zowel het vervoeren naar je opslagruimte toe, als het wegbrengen vanaf de opslagruimte. Dit betekent dus dat de laatste keer, na de looptijd van het contract, je ook nog gebruik mag maken van de gratis aanhangers van SPACEWINNER.

Als klant bij Spacewinner is het gebruik van een aanhanger gratis. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden. Ook als je contract al is opgezegd en je verhuist je spullen de opslagruimte uit, dan mag je gratis een aanhanger huren.

Bereken opslagruimte