• Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.

Motorstalling huren

Wil je een motorstalling huren zodat jouw motor verwarmd, droog, veilig en betaalbaar gestald staat? SPACEWINNER Self Storage biedt de juiste oplossing. Naast opslagruimtes voor inboedels, archieven, wijnen en bedrijfsvoorraden bieden wij voor motorrijders betaalbare en kwalitatieve hoogwaardige motorstalling.

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox voor motorstalling laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Stalling basis

Je stalt je motor in een grote ruimte die je deelt met andere motorrijders. Deze vorm van motor stalling is tevens de voordeligste. Hiervoor betaal je slecht €35,- per maand en €39,- per maand inclusief gebruik van een druppellader. De druppellader zorgt ervoor dat de accu van jouw motor in topconditie blijft zodat je, zodra de lente begint, direct weer kunt gaan rijden. Stalling basis is vooralsnog enkel beschikbaar op de motoropslag in de vestiging Zwolle.

Stalling exclusief

Je stalt je motor in een opslagruimte die exclusief aan jou toebehoort en hebt ook nog ruimte over om bijvoorbeeld uw motorkleding op te slaan. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden voor deze ruimte.

Wil je meer informatie over onze motorstalling, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.

Win jouw ultieme beleving!

Wanneer jij huurt (of hebt gehuurd) bij SPACEWINNER kun jij kans maken op jouw droombeleving!

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Meer info

Werkruimte

Meer info

Motorstalling in de winter

Veel motorrijders geven de voorkeur voor motorrijden in de lente en zomer, waardoor de motor in de wintermaanden altijd binnen blijft staan. Als de motor in de schuur of in de garage telkens in de weg staat, kan dat best vervelend zijn. Een motoropslag is dan een goede oplossing. Kijk daarom voor het stallen van je motor in de winter eens naar de winterstalling mogelijkheden van SPACEWINNER. De ruimtes voor de winterstalling van de motor zijn altijd perfect toegankelijk, wat erg handig is als je tussendoor toch besluit om een tocht te gaan maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de motor ontvreemd wordt, want de onze opslag is 24/7 beveiligd! Tenslotte zijn onze opslagruimtes (ook de motorstalling) altijd tussen de 15 en 25 graden, zodat je motor in een perfecte conditie blijft.

Motorstalling in Enschede of Zwolle

De motorstalling is de laatste jaren ook steeds populairder om het hele jaar te gebruiken. De huurders van de motoropslag maken graag gebruik van de druppelladers die de accu’s van de motoren in goede conditie houden. Wil jij als motor liefhebber wel wat handige tips en tricks gebruiken. We hebben een aantal zaken op een rij gezet. Toevallig ook in het bezit van een caravan? Kijk dan eens op onze caravanstalling pagina.

 

  • Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.