Motorstalling

U wil uw motor verwarmd, droog, veilig en betaalbaar stallen? Space Winner Self Storage biedt de juiste oplossing. Naast opslagruimtes voor inboedels, archieven, wijnen en bedrijfsvoorraden bieden wij voor motorrijders betaalbare en kwalitatieve hoogwaardige stalling.

Kom langs en maak kennis met Space Winner. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Stalling basis

U stalt uw motor in een ruimte die u deelt met maximaal vijf andere motorrijders. Deze vorm van stalling is tevens de voordeligste. Hiervoor betaalt u slecht €25,- per huurperiode (maand/vier weken) en €29,- per periode inclusief gebruik van een druppellader. De druppellader zorgt ervoor dat de accu van uw motor in topconditie blijft zodat u, zodra de lente begint, direct weer kunt gaan rijden. Stalling basis is vooralsnog enkel beschikbaar op de vestiging Zwolle.

Stalling exclusief

U stalt uw motor in een ruimte die exclusief aan u toebehoort en heeft tevens nog ruimte over om bijvoorbeeld uw motorkleding op te slaan. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden voor deze ruimte.

Wilt u meer informatie over onze motorstalling, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
Space Winner gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!
Ik wil direct een offerte voor opslag huren in
Opslagruimte

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Verhuisartikelen

Meer info

Vestigingsadressen

Vestigingsadressen

Meer info

Werken & Vergaderen

Werken & Vergaderen

Meer info

Lunchroom

Lunchroom

Meer info

  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs & service
  • Geen opstoppingen/geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk