• Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.

Motorstalling

Je wil je motor verwarmd, droog, veilig en betaalbaar stallen? Space Winner Self Storage biedt de juiste oplossing. Naast opslagruimtes voor inboedels, archieven, wijnen en bedrijfsvoorraden bieden wij voor motorrijders betaalbare en kwalitatieve hoogwaardige stalling.

Kom langs en maak kennis met Space Winner. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Stalling basis

Je stalt je motor in een grote ruimte die je deelt met andere motorrijders. Deze vorm van stalling is tevens de voordeligste. Hiervoor betaal je slecht €25,- per huurperiode (maand/vier weken) en €29,- per periode inclusief gebruik van een druppellader. De druppellader zorgt ervoor dat de accu van jouw motor in topconditie blijft zodat je, zodra de lente begint, direct weer kunt gaan rijden. Stalling basis is vooralsnog enkel beschikbaar op de vestiging Zwolle.

Stalling exclusief

Je stalt uw motor in een ruimte die exclusief aan jou toebehoort en hebt ook nog ruimte over om bijvoorbeeld uw motorkleding op te slaan. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden voor deze ruimte.

Wil je meer informatie over onze motorstalling, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"Space Winner gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"
Ik wil direct een offerte voor opslag huren in

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Meer info

Vestigingsadressen

Meer info

Werken & Vergaderen

Meer info

Lunchroom

Meer info

  • Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.