Spacewinner boxes
Spacewinner Opslagruimte huren Motorstalling

Motorstalling huren

Wil je een motorstalling huren zodat jouw motor verwarmd, droog, veilig en betaalbaar gestald staat? SPACEWINNER Self Storage biedt de juiste oplossing. Naast opslagruimtes voor inboedels, archieven, wijnen en bedrijfsvoorraden bieden wij voor motorrijders betaalbare en kwalitatieve hoogwaardige motorstalling.

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox voor motorstalling laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

  • 7 dagen bemand en perfect bereikbaar
  • 20 jaar ervaring in Oost NL.
  • Beste prijs, anders extra korting!

Stalling basis

Je stalt je motor in een grote ruimte die je deelt met andere motorrijders. Deze vorm van motor stalling is tevens de voordeligste. Hiervoor betaal je slecht €45,- per maand en €50,- per maand inclusief gebruik van een druppellader. De druppellader zorgt ervoor dat de accu van jouw motor in topconditie blijft zodat je, zodra de lente begint, direct weer kunt gaan rijden. Stalling basis is vooralsnog enkel beschikbaar op de motoropslag in de vestiging Zwolle.

Stalling exclusief

Je stalt je motor in een opslagruimte die exclusief aan jou toebehoort en hebt ook nog ruimte over om bijvoorbeeld uw motorkleding op te slaan. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden voor deze ruimte.

Winterstalling motor

Kijk voor het stallen van je motor in de winter eens naar de winterstalling mogelijkheden van SPACEWINNER. Veel motorrijders geven de voorkeur voor motorrijden in de lente en zomer, waardoor de motor in de wintermaanden altijd binnen blijft staan. Als de motor in de schuur of in de garage telkens in de weg staat, kan dat best vervelend zijn. Een motoropslag is dan een goede oplossing.  De ruimtes voor de winterstalling van de motor of motorfiets zijn altijd perfect toegankelijk, wat erg handig is als je tussendoor toch besluit om een tocht te gaan maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de motor ontvreemd wordt, want de onze opslag is 24/7 beveiligd! Tenslotte zijn onze opslagruimtes (ook de motorstalling) altijd tussen de 10 en 25 graden, zodat je motor in een perfecte conditie blijft.

Ga je na de winter weer de weg op? Wij geven je graag tips hoe je veilig op de motor gaat in de lente. Of bekijk onze tips voor motorstalling.

Motor stallen in Enschede of Zwolle

Natuurlijk wil je de motor stallen in een vertrouwde omgeving in de buurt. SPACEWINNER heeft een motorstalling in Enschede en in Zwolle. We merken dat de motorstalling de laatste jaren ook steeds populairder wordt om het hele jaar te gebruiken. De huurders van de motoropslag maken graag gebruik van de druppelladers die de accu’s van de motoren in goede conditie houden.

Stalling motor

Enkel voor de wintermaanden of het hele jaar door, wanneer je een stalling voor je motor nodig hebt staat Spacewinner voor je klaar. Een motor neemt veel ruimte in beslag en niet iedereen heeft die ruimte bij huis beschikbaar. Het is daarom ook mogelijk om een vaste stalling voor je motor te huren! 

Opslag motor

Het blijft niet alleen bij de letterlijke motor opslag. Huur je een opslag voor je motor of motorfiets, dan is er namelijk ook altijd nog wat ruimte over voor bijvoorbeeld je motorkleding. Deze complete pakken nemen in huis ook veel ruimte in beslag. Veel handiger dus om dit op te slaan samen met je motor. Dat ruimt weer lekker op thuis!

Veelgestelde vragen over motorstalling

Hoe veilig is een motorstalling van Spacewinner?

Onze opslag is 24/7 beveiligd! SPACEWINNER beschikt over uitgebreide veiligheidssystemen waardoor jouw motor veiliger opgeslagen staat dan thuis.

Hoe kan ik betalen voor een motorstalling?

De eerste factuur betaal je bij aanvang van de huurperiode contant of per pin. Daarna kun je kiezen voor een factuur per huurperiode of je geeft ons opdracht om de huur voor automatisch te incasseren. Wel zo gemakkelijk.

Wat houdt de laagste prijs garantie voor motorstalling in?

Wij zijn op de hoogte van de basis tarieven in de self-storage markt en daarom garanderen in we altijd de laagste prijs*. Mocht je een vergelijkbare dienst vinden die voordeliger is of een actie treffen waarbij je de eerste maand(en) toch goedkoper uit bent, dan ontvang je over die periode(s) 10% extra korting. Zo ben jij altijd verzekerd van de allerbeste deal!

*Vergeleken met soortgelijke ondernemingen.

Wat kan ik nog meer stallen?

Toevallig ook in het bezit van een caravan? Kijk dan eens op onze caravanstalling pagina. Onze opslagruimtes zijn voor vele stallingen te gebruiken. Heb je geen caravan, maar een camper, bekijk dan ook meer informatie over camperstalling bij Spacewinner.

  • Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.
Bereken opslagruimte