Spacewinner Opslagruimte huren Tips voor motorstalling
  • Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.

Tips voor motorstalling

Bij SPACEWINNER denken we naast stalling ook graag met je mee over motor gerelateerde zaken.

Motorzaken

SPACEWINNER biedt motorstalling in de steden Enschede, Deventer en Zwolle. Ben je op zoek naar een helm, een pak, of misschien zelfs een nieuwe motor. Bij de volgende onderstaande bedrijven kun je ook terecht voor onderhoud van je motor.

TT Motoren (Zwolle)
Motorcentrum (Deventer)
Leerkes MotoFun (Twello)

Veilig motorrijden na de winter

Hoe heerlijk is dat, als je na de winter de motor weer uit de stalling haalt voor dat eerste tochtje! Zorg dat je veilig de weg op gaat en controleer de banden, vloeistoffen, remmen, verlichting en je kleding.

> Lees meer over veilig op de motor in de lente

Motorroutes

Ben je op zoek naar mooie rijroutes? Op de site van de ANWB vind je meerdere mooie routes.

Motorstalling kopen of huren?

Ben je op zoek naar een motorstalling en twijfel je tussen kopen en huren? In ons blog leggen we de voordelen en nadelen naast elkaar van het kopen of huren van een motorstalling.

Wil je meer informatie over onze motorstalling, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"Vriendelijk personeel, keurige ruimten, goede hulpmiddelen."

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Winterstalling motor

Veel motorrijders geven de voorkeur voor motorrijden in de lente en zomer, waardoor de motor in de wintermaanden altijd binnen blijft staan. Als de motor dan in de schuur of in de garage telkens in de weg staat, kan dat best vervelend zijn. Kijk daarom voor het stallen van je motor in de winter eens naar de winterstalling mogelijkheden van SPACEWINNER. De ruimtes zijn altijd perfect toegankelijk, wat erg handig is als je tussendoor toch besluit om een tocht te gaan maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de motor ontvreemd wordt, want de onze opslag is 24/7 beveiligd! Tenslotte zijn onze opslagruimtes (ook de motorstalling) altijd tussen de 15 en 25 graden, zodat je motor in een perfecte conditie blijft.

De motorstalling is de laatste jaren ook steeds populairder om het hele jaar te gebruiken. De huurders maken graag gebruik van de druppelladers die de accu’s van de motoren in goede conditie houden. Wil jij als motor liefhebber wel wat handige tips en tricks gebruiken. We hebben een aantal zaken op een rij gezet.

  • Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.
Bereken opslagruimte