Spacewinner Win jouw droomervaring!

Alles in het leven draait om ervaringen!

Win jouw ultieme beleving! (Bucketlist Actie)

Wat je ook doet in het leven, alles draait om ervaringen. Het liefst zoveel en bijzonder mogelijk.

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?

Wanneer jij huurt (of hebt gehuurd) bij SPACEWINNER kun jij kans maken op jouw droombeleving. Voor de één is dat een etentje in een sterrenzaak en voor de ander is dat het bijwonen van een concert. Wij zijn nieuwsgierig hoe jouw ultieme droomervaring eruit ziet.

Maak binnen enkele minuten kans op het winnen van jouw droomervaring?

Stap 1. Laat ons via een review weten hoe jouw ervaring met SPACEWINNER is (geweest) Dit doe je door op één van de links onderaan deze pagina te klikken.

Stap 2. Upload jouw droomervaring via het formulier rechts onderaan deze pagina en maak kans om er met de winst vandoor te gaan!

In het leven wil iedereen graag mooie, gave, overdonderende, maar altijd op zijn minst prettige ervaringen hebben. Toch nemen we vaak genoegen met een ”gewoon prima” ervaring. SPACEWINNER wil dat niet. Wij willen verwachtingen overtreffen.

SPACEWINNER staat voor een vriendelijke, eerlijke en behulpzame ervaring. Ons doel is om jou te helpen met ruimte en alles wat daar verder bij komt kijken. Kortom; wij streven naar huurders die een super ervaring hebben (gehad) bij het huren van een opslag bij SPACEWINNER.

Review schrijven

Er zijn meerdere plekken waar je ons kunt beoordelen. Het maakt ons niet zoveel uit. Wij streven ernaar op verschillende plekken goede reviews te hebben zodat bezoekers overal kunnen zien hoe SPACEWINNER wordt beoordeeld door haar huurders.

Kiyoh.nl

Dit platform is gespecialiseerd in reviews. Op deze plek geef je in de vragenlijst aan op welke locatie waar je hebt gehuurd. Klik hier om een recensie op Kiyoh te plaatsen.

Google

De zoekmachine is in steeds grotere mate belangrijk als review specialist aan het worden. Hiervoor heb je wel een Google account nodig en dien je ingelogd te zijn (Gmail of YouTube)
Klik hier om via Google een review voor de vestiging Enschede te schrijven.
Klik hier om via Google een review voor de vestiging Deventer te schrijven. (medio 2019)
Klik hier om via Google een review voor de vestiging Zwolle te schrijven.

Huren.nl

Ben je bij SPACEWINNER terecht gekomen via Huren.nl, dan zouden we het leuk vinden als je ons op die plek wil beoordelen. Deze plek maakt geen onderscheid in de locatie waar je hebt gehuurd. Klik hier om een review op Huren.nl te schrijven.

Facebook

Als laatste kun je natuurlijk ook een review achterlaten via Facebook. Je moet daarvoor wel ingelogd zijn op jouw account. Klik hier om via Facebook een review voor SPACEWINNER te schrijven.

Jouw droomervaring uploaden

Wist je wel dat het fantaseren over de dingen die je nog graag een keer zou willen doen of mee zou willen maken al de halve pret is?

Skydiven, eten in een sterrenzaak, een concert van jouw favoriete band of artiest bezoeken, zwemmen met dolfijnen, een hoeveelheid bomen planten of mensen die het minder hebben helpen. Het kan allemaal. Het is jouw droom, dus jij bepaalt!

Laat hieronder weten wat jouw ultieme droomervaring is!

Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens en gebruiken deze alleen om contact met jou op te kunnen nemen. Meer daarover in onze privacyverklaring.

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Bereken opslagruimte