SPACEWINNEROpslagruimte huren

Opslagruimte huren

Wie opslagruimte wil huren kan al bijna twintig jaar terecht bij SPACEWINNER. Met vestigingen in Zwolle, Enschede en Deventer biedt SPACEWINNER extra ruimte voor particulieren en bedrijven in Oost Nederland. Vele duizenden gingen je voor en vrijwel allemaal bevelen ze ons aan bij vrienden, familie, kennissen of collega’s.

Kom langs en ontdek dat een goede kwaliteit en de beste prijs wel degelijk hand in hand kunnen gaan! 

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op 'Direct offerte'.

Type opslag Kubieke meter (M3) Aantal dozen
XS 1-9 ‹75 Offerte
S 10-18 ‹125 Offerte
M 19-30 ‹175 Offerte
L 31-48 ‹250 Offerte
XL ›48 ›250 Offerte

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Help me inschatten

Onze klanten vertellen...

Vriendelijk personeel, zij waren bereid om nog ietsjes langer te blijven (na sluitingstijd) toen e.e.a. wat uitliep: goede service instelling van het personeel. Goed ge-outilleerde ruimte: lorries en karretjes beschikbaar. Zelfs mogelijk om een bagagekarretje (gratis) te lenen. Temperatuur in de opslagruimte goed.

Wim Veenendaal – Apeldoorn

Klanten geven ons gemiddeld een

9.3
388 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je voor:

 • Betrokken medewerkers die er zijn voor de klant (bron: kiyoh.nl)
 • De beste prijs met Volumegarantie
 • Iedere dag geopend én bemand
 • No Nonsense en persoonlijk (bron: kiyoh.nl)
 • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!
 • Veilig, droog en écht verwarmd (niet enkel vorstvrij)
 • Zekerheid van toegang, zelfs bij bijvoorbeeld storingen
 • Perfecte en voordelige transportmogelijkheden
 • Een bedrijf dat ernaar streeft om iedere dag te verbeteren.
 • Een handige manier om uit te rekenen hoeveel opslag je nodig hebt

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Tijdelijke opslagruimte huren

Soms heb je voor een korte periode opslagruimte nodig. Dan kun je eenvoudig een tijdelijke opslagruimte huren. Tijdelijke opslag is vooral handig als je gaat verhuizen of verbouwen. Ondernemers kiezen bij seizoensvoorraden ook graag voor tijdelijke opslag. Wij houden niet van addertjes onder het gras, dus je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Heb je toch meer of minder ruimte nodig? Bij SPACEWINNER kun je kosteloos en onbeperkt wisselen tussen ruimtes.

Veilige opslag

Iets wat van jou is en wat een onderkomen moet krijgen buitenshuis, wil je in een veilige opslag onderbrengen. Omdat Spacewinner gebruik maakt van uitgebreide veiligheidssystemen, is een opslagruimte bij onze locaties een uitstekende keuze.  

Opslagbox 

Een opslagbox in verschillende formaten, groot en klein. Met 5 verschillende opties heb je de vrije keuze een opslagbox te kiezen die het beste bij jouw situatie past. In de tabel staat beschreven hoe groot iedere box is en hoeveel dozen er ongeveer in passen. Deze opslagboxen zijn zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een meubelopslag.

Opslagcontainer

Een opslagcontainer wordt ook wel gezien als een mobiele opslagruimte. Dit is super handig als je niet de mogelijkheid hebt om zelf de inboedel/voorraad te vervoeren. Met de mobiele opslag leveren wij een opslagruimte bij jouw locatie,. Je laadt hem zelf in, wij halen hem gevuld weer op en zorgen dat de inhoud veilig, koel en droog wordt opgeslagen in de afgesproken opslagruimte! 

Opslagruimte te huur

Ook voor een langere periode is het mogelijk een opslagruimte te huren. Een stalling voor je motor in de winter of een archiefopslag voor al jouw administratie, het kan allemaal. Ons personeel helpt je graag om de perfecte opslagruimte voor jou te kiezen!

Goedkope opslagruimte

Een goedkope opslagruimte vindt je ook bij Spacewinner. Al onze opslagruimtes zijn scherp geprijsd, maar voor de voordeligste optie kies je voor onze mini opslag XS. Met een oppervlakte van 1-3 m3 heb je hiermee genoeg ruimte om een studio in op te slaan. Dit is te vergelijken met zo’n 75 dozen.

Opslag xl

Onze grootste opslagruimte is de XL variant. Deze opslag is meer dan 48m3 groot. Dat is ruimte voor meer dan 250 dozen! Groot genoeg om de inboedel van een vrijstaande woning in op te slaan. Heb je dus grote voorraden aan producten of zoek je een xl opslag voor de inboedel van je huis? Neem dan contact met ons op om gebruik te maken van deze opslagruimte!

Kosten opslagruimte

Voor onze opslagruimtes vragen wij een eerlijk tarief, wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen die een opslagruimte zoekt, deze bij ons kan vinden. Of je bijvoorbeeld nou een kleine of grote productopslag zoekt. Om precies te weten wat de kosten voor een opslagruimte voor jou zullen zijn, adviseren we een offerte aan te vragen. Onze medewerkers stellen dan een offerte op die bij jouw vraag aansluit!

 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs & service
 • Geen opstoppingen/geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk