Spacewinner Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Wie opslagruimte wil huren kan al meer dan twintig jaar terecht bij SPACEWINNER. Met vestigingen in Zwolle, Enschede en Deventer biedt SPACEWINNER extra ruimte voor particulieren en bedrijven in Oost Nederland. Vele duizenden gingen je voor en vrijwel allemaal bevelen ze ons aan bij vrienden, familie, kennissen of collega’s.

Kom langs en ontdek dat een goede kwaliteit en de beste prijs wel degelijk hand in hand kunnen gaan!

“Schoon, duidelijke communicatie en behulpzame medewerkers”
9.3
414 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Lees meer reviews voor Enschede, Zwolle & Deventer
Spacewinner boxes

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op ‘Direct offerte’.

Bereken opslagruimte
scroll icon scroll om hele tabel te zien
opslagruimte
XS
S
M
L
XL
grootte
Studio
Appartement
Tussenwoning
Hoekwoning
Vrijstaand
m2
1-4
4-6
7-10
11-16
16+
m3
1-9
10-18
19-30
31-48
48+
dozen
10-90
100-180
190-300
310-480
480+
kamers
1
1-2
3
3-5
5+

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je voor:

  • Betrokken medewerkers die er zijn voor de klant (bron: kiyoh.nl)
  • De beste prijs met Volumegarantie
  • Iedere dag geopend én bemand
  • No Nonsense en persoonlijk (bron: kiyoh.nl)
  • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!
  • Veilig, droog en écht verwarmd (niet enkel vorstvrij)
  • Zekerheid van toegang, zelfs bij bijvoorbeeld storingen
  • Perfecte en voordelige transportmogelijkheden
  • Een bedrijf dat ernaar streeft om iedere dag te verbeteren.
  • Een handige manier om uit te rekenen hoeveel opslag je nodig hebt

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Goedkope opslagruimte

Een goedkope opslagruimte vind je ook bij SPACEWINNER. Al onze opslagruimtes zijn scherp geprijsd, maar voor de voordeligste optie kies je voor onze mini opslag XS. Met een oppervlakte van 1-3 m2 heb je hiermee genoeg ruimte om een studio in op te slaan. Dit is te vergelijken met zo’n 75 dozen.

 

Opslag xl

Onze grootste opslagruimte is de XL variant. Deze opslag is meer dan 48m3 groot. Dat is ruimte voor meer dan 480 dozen! Groot genoeg om de inboedel van een vrijstaande woning in op te slaan. Heb je dus grote voorraden aan producten of zoek je een xl opslag voor de inboedel van je huis? Neem dan contact met ons op om gebruik te maken van deze opslagruimte!

 

Kosten opslagruimte

Voor onze opslagruimtes vragen wij een eerlijk tarief, wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen die een opslagruimte zoekt, deze bij ons kan vinden. Of je bijvoorbeeld nou een kleine of grote productopslag zoekt. Om precies te weten wat de kosten voor een opslagruimte voor jou zullen zijn, adviseren we een offerte aan te vragen. Onze medewerkers stellen dan een offerte op die bij jouw vraag aansluit!

 

Tijdelijke opslagruimte huren

Soms heb je voor een korte periode opslagruimte nodig. Dan kun je eenvoudig een tijdelijke opslagruimte huren. Tijdelijke opslag is vooral handig als je gaat verhuizen of verbouwen. Ondernemers kiezen bij seizoensvoorraden ook graag voor tijdelijke opslag. Wij houden niet van addertjes onder het gras, dus je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Heb je toch meer of minder ruimte nodig? Bij SPACEWINNER kun je kosteloos en onbeperkt wisselen tussen ruimtes.

 

Archiefopslag

Een plek om je documenten en ander papierwerk veilig op te slaan is ook mogelijk bij SPACEWINNER, door middel van het gebruik van onze archiefopslag. Met het gebruik van handige stellingkasten is het een eitje om al je documenten netjes te ordenen.  

 

Voorraadopslag

Voor winkeleigenaren of verkopers vanuit huis komt extra inventaris ruimte zeer van pas. Het kan lastig zijn om de voorraden bij te houden, overzichtelijk op te slaan of voldoende op voorraad te hebben. Hiervoor is het huren van een voorraadopslag zeer toepasselijk. 

 

Veilige opslag

Een opslag is pas veilig wanneer het volledige plaatje hierin wordt behandeld. Op basis van inbraakbeveiliging, maar ook op het gebied van het beschermen van de spullen die staan opgeslagen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de preventie van vriestemperaturen. SPACEWINNER zorgt voor een veilige opslag van jouw opgeslagen spullen.  

 

Opslag langdurig verblijf buitenland

Op het moment dat je voor een lange periode naar het buitenland vertrekt, is het belangrijk je spullen veilig op te slaan. Het is niet ongebruikelijk om in dit geval gebruik te maken van een opslagruimte voor langdurig verblijf in het buitenland. SPACEWINNER zorgt voor een veilige plek om jouw spullen langdurig achter te kunnen laten. 

 

Meubelopslag

Een meubelopslag maakt het mogelijk om meubels die over zijn gebleven met verhuizen, op te slaan en te bewaren. Of dit voor langdurige opslag is of tot je wacht tot je de meubelstukken hebt verkocht, beide is het mogelijk bij SPACEWINNER. 

 

Opslagruimte voor enkele producten

Niet iedereen heeft een volledige opslagruimte nodig. Als je voor een aantal spullen of artikelen een korte overbrugging zoekt, of je een tijdelijke verkoopactie hebt, is een opslagruimte voor enkele producten voldoende

 

Inboedelopslag

Staat er binnenkort een verhuizing gepland? Een inboedelopslag kan behulpzaam zijn in het voorspoedig laten verlopen van een verhuizing. SPACEWINNER zorgt ervoor dat er een passende ruimte voor je beschikbaar is. 

 

Opslagbox 

Een opslagbox in verschillende formaten, groot en klein. Met 5 verschillende opties heb je de vrije keuze een opslagbox te kiezen die het beste bij jouw situatie past. In de tabel staat beschreven hoe groot iedere box is en hoeveel dozen er ongeveer in passen. Deze opslagboxen zijn zeer geschikt wanneer je op zoek bent naar een meubelopslag.

 

Opslagruimte te huur

Ook voor een langere periode is het mogelijk een opslagruimte te huren. Een stalling voor je motor in de winter of een archiefopslag voor al jouw administratie, het kan allemaal. Ons personeel helpt je graag om de perfecte opslagruimte voor jou te kiezen!

 

Inboedelopslag Enschede

Ga je verhuizen naar-, in de omgeving van- of binnen Enschede? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn voor (tijdelijke) inboedelopslag. Het gebruiken van een inboedelopslag in Enschede haalt een stuk van de druk van de verhuizing af. Door het gebruik van een inboedelopslag hoef je niet in één dag over, maar kun je de verhuizing wat meer verspreiden. 

 

Inboedelopslag Zwolle

Voor een verhuizing naar-, binnen-, of nabij Zwolle maak je gebruik van de inboedelopslag in Zwolle van SPACEWINNER. Maak de verhuizing gemakkelijker en minder onrustig door tijdelijk de inboedel op te slaan. Zo is er letterlijk meer ruimte in het nieuwe huis voor het klussen, verven en afwerken van overige klusjes.

 

Opslagruimte voor studenten

Woon je in een kleine studentenkamer en kom je eigenlijk ruimte te kort? Een opslagruimte voor studenten is hierin de perfecte oplossing! Uitzet die je nu nog niet nodig hebt, kun je op deze manier (langdurig) veilig opslaan.

 

Mini opslag huren

Wanneer je een aantal kleine voorwerpen wilt opslaan, is het mogelijk om een mini opslag te huren. Deze opslagruimtes zijn al te huur vanaf 1 m3! Beschikbaar voor een tijdelijke- of langere periode. 

 

Opslagruimte senioren

Het verhuizen van senioren kan ingewikkeld zijn, zeker als de verhuizing onverwacht komt. Daarom is het mogelijk om opslagruimte voor senioren te huren. Hier kun je de inboedel opslaan die in de nieuwe woning niet passend is, maar waar momenteel geen tijd voor is om dit uit te zoeken. 

 

Opslagruimte Overijssel

Heb je spullen in de weg staan en wil je deze opslaan bij SPACEWINNER? Opslagruimte in Overijssel is op drie plaatsen beschikbaar bij SPACEWINNER. Ontdek direct de mogelijkheden en voordelen van onze opslagruimtes.  

Bereken opslagruimte