Spacewinner Opslagruimte huren Inboedelopslag huren Inboedelopslag Enschede

Inboedelopslag Enschede

Inboedelopslag in Enschede vind je bij SPACEWINNER in verschillende formaten! Van een kleine studio tot een vrijstaande woning, SPACEWINNER geeft velen de optie om de inboedel op te slaan. En dat ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Onze onderstaande tabel geeft je een indicatie van wat je kwijt kunt in de opslagruimtes!

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op ‘Direct offerte’.

Bereken opslagruimte
scroll icon scroll om hele tabel te zien
opslagruimte
XS
S
M
L
XL
grootte
Studio
Appartement
Tussenwoning
Hoekwoning
Vrijstaand
m2
1-4
4-6
7-10
11-16
16+
m3
1-9
10-18
19-30
31-48
48+
dozen
10-90
100-180
190-300
310-480
480+
kamers
1
1-2
3
3-5
5+

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Kiest je voor inboedelopslag SPACEWINNER, dan kies je:

 • De beste prijs met Volumegarantie!
 • De perfecte oplossing voor de opslag van uw dierbare goederen
 • Iedere dag geopend én bemand
 • Betrokken medewerkers die er zijn voor de klant (bron: kiyoh.nl)
 • No Nonsense en persoonlijk (bron: kiyoh.nl)
 • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!
 • Veilig, droog en écht verwarmd (niet enkel vorstvrij)
 • Zekerheid van toegang, zelfs bij bijvoorbeeld storingen
 • Perfecte en voordelige transportmogelijkheden
 • Goede camera- en inbraakbeveiliging
 • Een bedrijf dat ernaar streeft om iedere dag te verbeteren.

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een inboedelopslag laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn! Wij laten je zien dat de beste kwaliteit wel degelijk hand in hand gaat met de beste prijs!

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Opslag inboedel Enschede

Voor de complete inboedel of alleen een meubelopslag, SPACEWINNER geeft je opties om je spullen veilig op te slaan. Door onze uitgebreide veiligheidssystemen zijn jouw spullen veilig. Daarnaast zorgen we ervoor dat de opslagruimtes een constante temperatuur blijven houden. Dit is belangrijk voor diverse spullen, die niet veel warmte of te koude ruimtes aankunnen! 

 

Opslagruimte kiezen

Het kiezen van een opslagruimte kan ingewikkeld lijken, want hoe schat je nou in hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Om erachter te komen hoeveel opslagruimte je nodig hebt raden we aan om onze opslagcalculator te gebruiken. Dit geeft handvatten om een inschatting te maken van de hoeveelheid opslagruimte dat je nodig hebt. 

Mocht je er niet uitkomen met de opslagcalculator of vind je het fijner als een van onze medewerkers je helpt met het kiezen van de juiste opslagruimte? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. 

 

Kosten opslag inboedel Enschede

SPACEWINNER hanteert altijd eerlijke prijzen. De precieze prijs hangt af van het formaat van de opslagruimte die je nodig hebt. Daarbij hangt het er natuurlijk vanaf hoe lang je de opslagruimte gaat gebruiken. Benieuwd naar de kosten van de tijdelijke opslag van je inboedel in Enschede? Kies dan de opslagruimte die het beste bij je past en vraag direct een offerte op!

Vind je het moeilijk te bepalen welk formaat inboedelopslag je nodig hebt? Neem in dat geval contact op, onze medewerkers helpen je graag verder met de keuze van de juiste opslagruimte en informeren je ook over onze tarieven!

Bereken opslagruimte