Spacewinner Transport en overige diensten Postbus huren

Postbus huren

Wil je een postbus huren voor je zakelijke post? Of wil je juist je privépost veilig in een postbus ontvangen? Dan ga je natuurlijk naar SPACEWINNER natuurlijk!

Wat is een postbus?

Een postbus is een extern postadres, waar je als particulier of als zakelijke partij/zakelijk persoon je post kan ontvangen. Zo houd je een scheiding tussen je privé en zakelijke poststukken.

Postbus huren particulier

Voor zowel particulier als zakelijk gebruik kan je een postbus huren bij onze locaties in Zwolle en Enschede. Je ontvangt je post in een veilige omgeving. Dankzij de ruime openingstijden kun je bij de postbus wanneer het jou uitkomt. Kijk voor de actuele openingstijden op onze contactpagina.

Tijdelijke postbus huren

Zit je middenin een verhuizing of verbouwing en heb je tijdelijk geen vast adres? Of woon je even bij iemand anders in huis? Dan is het fijn om tijdelijk een postbus te huren bij SPACEWINNER. Let op, de postbus kan niet worden gebruikt voor inschrijving in de gemeentelijke basisadministratie (GBA).

Postbus met vestigingsadres voor bedrijven

Onder de noemer ‘SpaceMail’ voorziet SPACEWINNER bedrijven van een postbus met vestigingsadres. Daarbij heb je direct een werkplek waar je jouw relaties in een professionele omgeving kunt ontvangen. Deze optie met vestigingsadres is alleen mogelijk voor bedrijven. Uiteraard kun je als bedrijf ook alleen een postbus huren.

Postbus huren Zwolle en Enschede

Als zzp’er of webshopeigenaar is het prettig om je zakelijke post op een ander adres te ontvangen. Zo hou je zakelijke post en privépost zoveel mogelijk gescheiden en maak je zelf de keuze wanneer je de tijd neemt voor je zakelijke post. Ook in verband met je privacy is het fijn om op een aparte locatie je post te kunnen ontvangen. Spacewinner heeft hier de opties voor in Zwolle en Enschede.

Hoe kan ik een postbus huren?

Neem contact met ons op voor het huren van een postbus. Wij hebben een paar gegevens van je nodig, zodat wij alles volgens de regelgeving in orde kunnen maken. Om alles af te ronden, moet je even bij ons langskomen. Het is namelijk verplicht je te legitimeren en te tekenen voor de postbus. 

Wat kost een postbus, particulier of zakelijk?

Je huurt al een postbus vanaf € 20 per maand (incl. BTW).

Een postbus inclusief vestigingsadres bieden we alleen voor zakelijk gebruik aan vanaf € 100,- per maand (excl. btw). Korting is mogelijk in combinatie met opslagruimte.

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je voor:

 • Iedere dag geopend en bemand
 • Maximale flexibiliteit tijdens verhuizingen
 • Ideaal bij langdurig verblijf in het buitenland
 • Perfect voor een professionele uitstraling van je bedrijf
 • Direct af te sluiten en makkelijk en snel op te zeggen
 • Mogelijkheden tot het ontvangen en verzenden van pakketten
 • Lage kosten
 • Perfecte beveiliging
 • Verhuur van zakelijke (vestigings)adressen
 • Het huren van een (flex)werkpleken en vergaderruimtes
 • Lunchroom (Zwolle)
 • Verhuizingen i.s.m. collega’s
Wil je meer informatie over onze postbussen, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"SPACEWINNER gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"
Bereken opslagruimte