SPACEWINNEROpslagruimte hurenOpslag van voorraden

Voorraadopslag huren

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor de opslag van handelsvoorraden: het hoeft niet langer in de weg te staan. SPACEWINNER biedt uitkomst en geeft jouw onderneming de ruimte.

Voor jou als ondernemer, maar ook voor vertegenwoordigers, rayon managers of inkopers maakt SPACEWINNER graag plaats. Je wil flexibel kunnen zijn en de ruimte krijgen om optimaal te kunnen functioneren.

Wij denken daarin graag met je mee. Zo kun je bijvoorbeeld met onze GLS shops pakketten verzenden. Ook kunnen wij leveringen in ontvangst nemen zonder dat je daarbij zelf aanwezig hoeft te zijn. Evenmin betaal je daarvoor een meerprijs.

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op 'Direct offerte'.

Type opslag Kubieke meter (M3) Aantal dozen
XS 1-9 ‹75 Offerte
S 10-18 ‹125 Offerte
M 19-30 ‹175 Offerte
L 31-48 ‹250 Offerte
XL ›48 ›250 Offerte

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Help me inschatten

Onze klanten vertellen...

Als vertegenwoordiger huur ik een box bij SPACEWINNER en zijn wij zeer tevreden over de samenwerking. Denk hierbij aan de service, klantvriendelijkheid en de algemene ruimtes van SPACEWINNER. Tevens zit er broodjeszaak bij in, dus lunchen kan er ook.

Jeroen (Unilever) – Zwolle

Klanten geven ons gemiddeld een

9.3
390 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je:

  • Beste prijs mét volumegarantie!
  • Betrokken medewerkers.
  • Recepties zijn 7 dagen per week geopend.
  • Perfecte ontsluiting, dus geen opstoppingen, ook niet bij drukte.
  • Maximale flexibiliteit in alle opzichten.

Alle voordelen van SPACEWINNER in één duidelijk overzichtelijk vind je hier.

Voorraadopslag huren in Enschede of Zwolle

Voorraadopslag in de vorm van een magazijn verhuurt SPACEWINNER in Enschede of Zwolle. De ruimtes zijn schoon, droog en verlicht en uiteraard 7 dagen per week bemand. Dus ben je bijvoorbeeld een webshop eigenaar en wil je niet altijd je voorraad in de schuur of op zolder hebben liggen? Huur dan een voorraadopslag bij SPACEWINNER!

 

Hoe bepaal ik hoeveel opslagruimte ik nodig heb?

SPACEWINNER heeft een ruimtecalculator. Deze calculator geeft een indicatie van hoeveel ruimte je spullen in beslag nemen. Toch adviseren wij om samen met ons te bepalen welke ruimte het meest geschikt is. De ruimtecalculator kan een vertekend beeld geven en we geven je graag advies hoe je de opslagruimte optimaal kunt benutten.

 

Klopt het dat de opslagruimtes vrij zijn van BTW?

Dat is inderdaad juist. Voor particulieren is de huurprijs vrij van BTW.

 

Zijn mijn spullen verzekerd?

Jouw goederen zijn in veel gevallen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Wel dien je aan je verzekeraar door te geven dat de inboedel (of een deel daarvan) bij SPACEWINNER staat opgeslagen zodat de verzekeraar het risicoadres kan aanpassen.

Is jouw inboedelverzekering niet dekkend in de opslag? Wij kunnen je voorzien van een passende verzekering voor een aantrekkelijke prijs. Onze medewerkers kunnen je hierover uitgebreid informeren.

  • Pakketshop aanwezig.
  • Korting op kantoren en vergaderruimtes.