Spacewinner Opslagruimte huren Opslag van voorraden

Voorraadopslag huren

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor de opslag van handelsvoorraden? Het hoeft niet langer in de weg te staan. SPACEWINNER biedt uitkomst en geeft jouw onderneming de ruimte. Voor jou als ondernemer, maar ook voor vertegenwoordigers, rayon managers of inkopers maakt SPACEWINNER graag plaats. Je wil flexibel kunnen zijn en de ruimte krijgen om optimaal te kunnen functioneren.

“Schoon, duidelijke communicatie en behulpzame medewerkers”
9.3
414 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
Lees meer reviews voor Enschede, Zwolle & Deventer
Spacewinner boxes
  • 7 dagen bemand en perfect bereikbaar
  • 20 jaar ervaring in Oost NL.
  • Beste prijs, anders extra korting!

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op ‘Direct offerte’.

Bereken opslagruimte
scroll icon scroll om hele tabel te zien
opslagruimte
XS
S
M
L
XL
grootte
Studio
Appartement
Tussenwoning
Hoekwoning
Vrijstaand
m2
1-4
4-6
7-10
11-16
16+
m3
1-9
10-18
19-30
31-48
48+
dozen
10-90
100-180
190-300
310-480
480+
kamers
1
1-2
3
3-5
5+

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je:

  • Beste prijs mét volumegarantie!
  • Betrokken medewerkers.
  • Recepties zijn 7 dagen per week geopend.
  • Perfecte ontsluiting, dus geen opstoppingen, ook niet bij drukte.
  • Maximale flexibiliteit in alle opzichten.

Alle voordelen van SPACEWINNER in één duidelijk overzichtelijk vind je hier.

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Voorraadopslag huren

Het huren van een voorraadopslag is bij SPACEWINNER mogelijk in iedere vestiging. Een voorraadopslag komt zeer van pas wanneer je een winkel aan huis hebt of bijvoorbeeld in de vestiging van de winkel niet veel ruimte hebt om voorraden op te slaan. Door het huren van een voorraadopslag, heb je altijd voldoende ruimte voor de voorraden en staat alles 7 dagen per week bemand opgeslagen. Tevens is de opslagruimte door jou zelf altijd te betreden. Zo kun je dus ook ‘s avonds laat terecht om voorraden aan te vullen- of op te halen. 

 

Hoe bepaal ik hoeveel opslagruimte ik nodig heb?

SPACEWINNER heeft een ruimtecalculator. Deze calculator geeft een indicatie van hoeveel ruimte je spullen in beslag nemen. Toch adviseren wij om samen met ons te bepalen welke ruimte het meest geschikt is. De ruimtecalculator kan een vertekend beeld geven en we geven je graag advies hoe je de opslagruimte optimaal kunt benutten.

 

Handige toevoegingen

SPACEWINNER heeft niet alleen lege opslagruimtes te huur. Gekoppeld aan de inventaris die je gaat opslaan, zijn er handige toevoegingen te huur die de opslag handiger, veiliger en overzichtelijker maken. Huur je een opslagruimte als wijnopslag, dan verhuren we bijvoorbeeld speciale flessen stellingen om de opslag beter te beveiligen. 

 

Zijn mijn spullen verzekerd?

Jouw goederen zijn in veel gevallen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Wel dien je aan je verzekeraar door te geven dat de inboedel (of een deel daarvan) bij SPACEWINNER staat opgeslagen zodat de verzekeraar het risicoadres kan aanpassen.

Is jouw inboedelverzekering niet dekkend in de opslag? Wij kunnen je voorzien van een passende verzekering voor een aantrekkelijke prijs. Onze medewerkers kunnen je hierover uitgebreid informeren.

 

GLS pakketshop

Met onze GLS shops is het mogelijk om pakketten verzenden. Ook kunnen wij leveringen in ontvangst nemen zonder dat je daarbij zelf aanwezig hoeft te zijn. Dit kost je niets extra. Dit maakt het verzenden- en beheren van bestellingen nog gemakkelijker, zeker als je er nog een baan naast hebt. Dit maakt het huren van een opslagruimte bij SPACEWINNER nog aantrekkelijker.

  • Pakketshop aanwezig.
  • Korting op kantoren en vergaderruimtes.
Bereken opslagruimte