Toegangscontrole Zwolle

UPDATE: 27 maart 2018 22.12 uur. We zijn inmiddels gestart met de installatie van een nieuw toegangssysteem. We verwachten dat deze werkzaamheden de komende weken af te ronden. Wel zullen alle actieve toegangspassen die in omloop zijn opnieuw moeten worden ingelezen en geactiveerd. Heb je geen mail ontvangen? Laat het ons weten, dan maken we… Lees meer »

Actief in opslagbranche sinds midden jaren 80.

Space Winner self storage werd opgericht in 2000, maar ook voor die tijd wij wij al jaren actief in de verhuur van opslagruimte. Al in de jaren 80 hielpen we met ruimte; in die tijd met name gericht op caravans, auto’s, motoren, oldtimers en schepen. Tegenwoordig kunnen we je over het algemeen ook prima helpen… Lees meer »

Bereikbaarheid versus Zichtbaarheid.

‘Perfect bereikbaar’ of ‘Perfect zichtbaar’. Wat heeft jou voorkeur wanneer je op zoek bent naar opslagruimte? Wat is nou echt belangrijk wanneer je opslagruimte huurt; Dat de opslagruimte goed toegankelijk is of dat het gebouw mooi in het zicht staat aan een drukke randweg in de stad. Space Winner kiest voor locaties waar je altijd… Lees meer »

Gegarandeerd de beste prijs. En meer!

Bij Space Winner gaan we niet voor snel scoren. We willen je graag helpen met ruimte. Helpen doen we door er voor je te zijn met goed advies, snelle service en een hoogwaardig product. Dat betekent opslagruimte die, onder alle weersomstandigheden en met alle denkbare vervoersmiddelen, perfect bereikbaar is. Goed verwarmd, verlicht en van alle… Lees meer »

Geen verplichte verzekering.

Geen verplichte verzekering waar je geen behoefte aan hebt – Space Winner geeft huurders de gelegenheid om hun dierbare bezittingen te verzekeren. Dat kan makkelijk zijn, bijvoorbeeld wanneer jouw inboedelverzekering buitenshuis een (te) beperkte dekking biedt. Biedt jouw verzekeraar wel voldoende dekking? Mooi, onze verzekering is geheel vrijblijvend en dus zeker niet verplicht!  

Onderscheidende service

De aanhangers van Space Winner zijn ook volledig gratis voor oud huurders. Wij hanteren al jarenlang het ‘gratis-is-ook-echt-gratis’ principe voor het gebruik van haar aanhangers. Daar wordt nu een interessante eigenschap aan toegevoegd; de service blijft van toepassing, zelfs nádat je huurder als huurder bent uitgeboekt.  

Klantverhaal

“Het is gewoon heel fijn wanneer je zelf al heel druk bent met een verhuizing je spullen kunt opslaan en je er eigenlijk niet meer naar om hoeft te kijken. Ze staan hier warm en droog en veilig. En wanneer je bij je spullen wilt kun je er gewoon bij. Personeel is altijd vriendelijk en… Lees meer »