Wat opslagruimtes in de huidige woningmarkt kunnen betekenen

We hebben al langere tijd te maken met een krappe woningmarkt, oftewel een woningcrisis. Het vinden van een geschikte woning is een flinke uitdaging. De vraag is groter dan het aanbod, en de concurrentie is groot. Toch zijn er een aantal sectoren die hier wél de vruchten van plukken, waaronder de opslagmarkt. Dit werd onlangs… Lees meer »

Prijstransparantie in de opslagmarkt (interview met Daniel Aydin)

Je bent op zoek naar een opslagruimte voor je spullen, oriënteert je online en wil natuurlijk graag weten hoeveel dat je kost. Je komt diverse aanbieders van opslagruimtes tegen en ziet bij de ene aanbieder wel een prijs vermeld staan, en bij de andere niet. Irritant. Dit maakt het vergelijken tussen verschillende aanbieders lastig. Je… Lees meer »

Maak kennis met Martijn: onze vestigingsmanager in Zwolle 

Wij stellen weer één van onze vestigingsmanagers voor. Dit keer Martijn Laarman, 31 jaar oud en inmiddels al 10 jaar werkzaam bij onze vestiging in Zwolle. Wie is hij eigenlijk, waar is hij te vinden buiten werktijd en wat vindt hij zo leuk aan zijn werk? Wij vertellen het je.  Martijn is geboren in het… Lees meer »

Maak kennis met Daniel Aydin: van manusje-van-alles tot operationeel manager

Een geboren en getogen Enschedeër met een Aramese achtergrond: dat is Daniel. Tijdens zijn studie Small Business en Retail Management aan Hogeschool Saxion in Enschede begon hij in oktober 2004 als manusje-van-alles bij Spacewinner. Zijn bijbaantje groeide uit tot een fulltime baan en hij is nooit meer weggegaan. Hij werkt al inmiddels bijna 20 jaar… Lees meer »

Mensen zitten hier gewoon op hun plek

Onze medewerkers vinden ons een Great Place to Work! Bijna 90 procent van de medewerkers is heel tevreden met hun werkplek. Dat blijkt uit het eerste Great Place to Work onderzoek. Dit is een medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier in een organisatie. Met dit onderzoek creëren we periodiek een moment om de tevredenheid en… Lees meer »

Ruim helft Nederlanders ongelukkiger in vol huis

Oosterlingen klagen meer dan gemiddeld over ruimtegebrek DEVENTER, januari 2023 – Meer dan de helft van de Nederlanders voelt zich minder gelukkig in een huis vol spullen. Dat blijkt uit onderzoek dat Panelwizard uitvoerde voor Spacewinner onder 421 werkende Nederlanders. Voor ruim een kwart van de respondenten is gebrek aan opbergruimte zelfs reden om te… Lees meer »

“Van tegels tot elektriciteit: wat kapot is, maak ik”

Goede verlichting, net sanitair, werkende elektriciteit en ruime kantoren. Bij Spacewinner vinden we de kwaliteit van onze ruimtes belangrijk. Dat we de lat hoog kunnen leggen, hebben we te danken aan onze technisch manager Fred Kuipers. Behalve een onvermoeibare alleskunner is Fred ook nog eens een fijne, positieve collega. Je zult je niet snel vervelen… Lees meer »

Verhuizen voor meer opbergruimte? Think again.

Ruim een kwart van de Nederlanders overweegt te verhuizen wegens gebrek aan opbergruimte. Dat blijkt uit onderzoek dat Spacewinner uitvoerde met Panelwizard. Dit geldt nog vaker voor respondenten uit Oost-Nederland. Daarvan geeft 32,5 procent opbergruimtegebrek op als belangrijke reden om te verhuizen. Een opslagbox kan je de barre tocht op de huidige huizenmarkt besparen.   … Lees meer »

Ondernemer John Musterd (huurder in beeld)

“Bij Spacewinner is er altijd iemand aanwezig die mijn pakketten aanneemt” Een ‘uit de hand gelopen hobby’ noemt John Musterd het zelf. Als natuurgeneeskundig therapeut ontwikkelde hij zelf supplementen van prebiotica, mineralen en vitamines. Inmiddels koopt hij zijn tabletten per honderdduizend stuks in en weten groothandels, particulieren en therapeuten zijn therapeutenwinkel.nl en masse te vinden.… Lees meer »