Pakketten verzenden en ontvangen

Pakketten verzenden of ontvangen? Het kan al jaren bij SPACEWINNER.📦📫📮✈️ Onze locaties zijn 7 dagen per week geopend. Professionele en betaalbare verpakkingsmaterialen op locatie aanwezig. De keuze is reuze! Jij bepaalt met wie je verzendt. Je kunt kiezen uit DPD Pakketservice , GLS, DHL, Homerr | Duurzaam verzenden. En heel af en toe loopt het een klein beetje uit de hand.… Lees meer »

Trots als een pauw

‘Die leu heb-t goedwies kapot’ werd er onder de bouwvakkers gefluisterd toen ze in 2000 te horen kregen dat ze aan de Kanaalstraat in Enschede honderden opslagruimtes zouden gaan bouwen. Vrij vertaald: Deze opdrachtgevers zijn niet helemaal lekker. Ook na enige uitleg bleef het onbegrip. ‘En wáárom precies zouden mensen dan zo’n ruimte huren?’ Komend… Lees meer »

Thuiswerken zat?

Word je al gek van het thuiswerken met je kids op schoot?!  In Enschede, Zwolle en Deventer bieden wij fijne, rustige en veilige kantoren voor een zacht prijsje. Per uur, dagdeel of dag te huur. Stuur ons een berichtje of ga naar SPACEWINNER.nl  #HelptJeMetRuimte (photo credits: onze vrienden van Forbes)

Het corona virus (covid-19)

Veilig een ruimte huren? Het liefst geven je natuurlijk een high five, maar voor nu houden we even wat afstand. We hebben een tal van voorzorgsmaatregelen getroffen. Een fijne gedachte voor onze medewerkers en bezoekers. #AltijdDeBesteDeal #HelptJeMetRuimte #Enschede #Zwolle #VeiligePlek #Covid19

Openingstijden tijdens de feestdagen

Wij zijn tijdens en rondom de feestdagen ook grotendeels bereikbaar. Dus wil je een ruimte huren, kom gerust langs of stuur een berichtje. #FijneFeestdagen #AlleDagenService Meer weten over onze openingstijden, check de link: https://www.spacewinner.nl/over/openingstijden/

Niet duur, wel duurzaam!

Bij SPACEWINNER zijn we ons bewust dat we leven in een wereld waarbinnen het klimaat een steeds belangrijke rol inneemt. Het klimaat verandert en mensen en bedrijven zullen alle zeilen bij moeten zetten om klimaatdoelstellingen te halen. Wij sluiten onze ogen hier niet voor en hoewel veel investeringen over enkele jaren pas verplicht worden, proberen… Lees meer »

Geen handjeklap.

Gewoon een super service en direct de beste prijs. Wanneer je op zoek bent naar opslagruimte, dan wil je graag goed geadviseerd worden. Het huren van opslagruimte doe je immers niet vaak. Onze ruimteadviseurs helpen je graag te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. Op die manier huur je nooit meer dan nodig. Blijkt het… Lees meer »

Helpt je met (werk)ruimte!

Wist je dat SPACEWINNER, naast ruimte voor opslag, jou ook kan helpen met kantoor- / vergader- en trainingsruimte? Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden die SPACEWINNER op dit vlak te bieden heeft. Zowel ZZP’ers als groepen weten ons te vinden. Er bestaat een tal van aanvullende diensten zoals catering en de mogelijkheid tot vestiging voor… Lees meer »

Preventieve controle

Gelukkig hebben we bij bij Spacewinner weinig ervaring met illegale praktijken. Dat willen we graag zo houden. Dat dit zo is heeft waarschijnlijk ook te maken met de diverse maatregelen die Spacewinner standaard neemt om illegale goederen/ praktijken buiten de deur te houden. Recent is er preventief een onderzoek geweest op onder meer de aanwezigheid… Lees meer »

Toegangscontrole Zwolle

UPDATE: 27 maart 2018 22.12 uur. We zijn inmiddels gestart met de installatie van een nieuw toegangssysteem. We verwachten dat deze werkzaamheden de komende weken af te ronden. Wel zullen alle actieve toegangspassen die in omloop zijn opnieuw moeten worden ingelezen en geactiveerd. Heb je geen mail ontvangen? Laat het ons weten, dan maken we… Lees meer »