Onze belofte

Sinds 2000 verhuurt Space Winner opslagruimtes aan particulieren en bedrijven in Oost Nederland. Bij Space Winner kun je rekenen op een team van enthousiaste medewerkers die er voor ú zijn. Ons doel is helder; wij laten u ontdekken dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn! Bovendien laten wij u zien dat een goede kwaliteit én de beste prijs wel degelijk hand in hand gaan!

Wat een locatie wérkelijk een goede ópslaglocatie maakt? Volgens ons zit dat niet in zichtbaarheid, maar in bereikbaarheid! Zeg nou zelf, wat vind je nou belangrijker wanneer u een opslagruimte huurt? Dat je goederen op een drukke ringweg in het zicht staan of dat ze perfect bereikbaar zijn?

 1. Onze medewerkers zijn iedere dag gedurende een groot deel van de dag aanwezig. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden; je helpen met een aanhanger of transportbus. Ook in het geval van een storing zorgen zij ervoor dat dit snel verholpen wordt zodat jij snel en ongestoord verder kunt!
 2. Ruimte die wordt verwarmd en niet enkel vorstvrij gehouden wordt. Je wilt graag dat jouw goederen onder normale condities worden opgeslagen en dat is precies wat Space Winner doet; wij verwarmen het pand zodanig dat de temperatuur in de ruimte altijd tussen de 15 en 25 graden ligt. Vergelijkbaar met de situatie bij veel mensen thuis.
 3. Geen opstoppingen, ook niet bij drukte. Dit lijkt vanzelfsprekend maar is het vaak niet. Space Winner heeft gekozen voor een opzet waarbij de kans op opstoppingen, zelfs bij drukte,  werkelijk minimaal is.
 4. Inhoud die klopt! Waarom zou u betalen voor iets dat je niet krijgt? Inderdaad, wij weten het ook niet. Vandaar ook dat wij adviseren de inhoud van de ruimte altijd te controleren.
 5. Perfecte bereikbare locaties, ook voor verhuisbussen en vrachtwagens, zelfs wanneer het druk is. Beide vervoersmiddelen komen vaak voorbij; enerzijds door de verhuisbedrijven waar sommige particuliere huurders gebruik van maken en anderzijds vrachtwagens waarmee veel zakelijke huurders worden bevoorraad.
 6. Goederenliften waarbij zowel goederen als personen mogen worden vervoerd. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. Je kunt dus zelf met de goederen mee omhoog en hoeft niet eindeloos met de trap. Met goederen sjouwen is al vermoeiend genoeg. En niet één lift, maar twee liften, wel zo makkelijk!
 7. Hou je niet van addertjes onder het gras, dat komt goed uit; wij ook niet, dus geen onredelijke kleine letters. Je weet dus van tevoren precies waar je aan toe bent.
 8. Geen laagste prijsgaranties die nergens op slaan. Een duidelijk en transparant prijsbeleid! Juist om te voorkomen dat we valse verwachtingen scheppen kunnen we je pas een onderbouwd en scherp aanbod overleggen nadat de opslagbehoefte goed in kaart is gebracht.

Verder kunu ook rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Vrijwel onbeperkt gratis gebruik van de aanhangers
 • Geen extra kosten voor interne transportmiddelen
 • Maximale flexibiliteit
 • Vele aanvullende diensten die gratis worden verstrekt
 • Maximale flexibiliteit door korte looptijden
 • Vergadermogelijkheden op locaties
 • Aanvullende services specifiek voor de zakelijke huurder
 • Enthousiaste en geïnteresseerde medewerkers die de tijd nemen om u van goed advies te voorzien
 • Kortom, een opslagaanbieder die met u meedenkt

Kom langs en maak kennis met Space Winner. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Wil je meer informatie over onze inboedel opslag diensten, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Meer info

Vestigingsadressen

Meer info

Werken & Vergaderen

Meer info

Lunchroom

Meer info

 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs & service
 • Geen opstoppingen/geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk