Spacewinner Over SPACEWINNER Onze belofte

Onze belofte

Sinds 2000 verhuurt SPACEWINNER opslagruimtes aan particulieren en bedrijven in Oost Nederland. Bij SPACEWINNER kun je rekenen op een team van enthousiaste medewerkers die er voor jou zijn. Ons doel is helder; wij laten je ontdekken dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn! Daarnaast laten we je ervaren dat een goede kwaliteit én de beste prijs wel degelijk hand in hand gaan!

Wat een locatie wérkelijk een goede ópslaglocatie maakt? Volgens ons zit dat niet in zichtbaarheid, maar in bereikbaarheid! Zeg nou zelf, wat vind je nou belangrijker wanneer je een opslagruimte huurt? Dat je goederen op een drukke ringweg in het zicht staan of dat ze perfect bereikbaar zijn?

 1. Onze medewerkers zijn iedere dag gedurende een groot deel van de dag aanwezig. Zij kunnen jouw vragen beantwoorden; je helpen met een aanhanger of transportbus. Ook in het geval van een storing zorgen zij ervoor dat dit snel verholpen wordt zodat jij snel en ongestoord verder kunt!
 2. Ruimte die wordt verwarmd en niet enkel vorstvrij gehouden wordt. Je wilt graag dat jouw goederen onder normale condities worden opgeslagen en dat is precies wat SPACEWINNER doet; wij verwarmen het pand zodanig dat de temperatuur in de ruimte tussen de 10 en 25 graden ligt. Vergelijkbaar met de situatie bij de meeste mensen thuis.
 3. Geen opstoppingen, ook niet bij drukte. Dit lijkt vanzelfsprekend maar is het vaak niet. SPACEWINNER heeft gekozen voor een opzet waarbij de kans op opstoppingen, zelfs bij drukte, minimaal is.
 4. Inhoud die klopt! Waarom zou je betalen voor iets dat je niet krijgt? Inderdaad, wij weten het ook niet. Toch horen we regelmatig verhalen van ruimtes waarbij dat de inhoud van opslagruimte niet overeenkomt met het opgegegeven volume. Vandaar dat wij adviseren de inhoud van de ruimte altijd te controleren en geeft SPACEWINNER volumegarantie op al haar ruimtes.
 5. Perfecte bereikbare locaties, ook voor verhuisbussen en vrachtwagens, zelfs wanneer het druk is. Beide vervoersmiddelen komen vaak voorbij; enerzijds door de verhuisbedrijven waar sommige particuliere huurders gebruik van maken en anderzijds vrachtauto’s waarmee veel zakelijke huurders worden bevoorraad.
 6. Goederenliften waarbij zowel goederen als personen mogen worden vervoerd. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. Je kunt dus zelf met de goederen mee omhoog en hoeft niet eindeloos met de trap. Met goederen sjouwen is al vermoeiend genoeg. En niet één lift, maar twee liften, wel zo makkelijk!
 7. Hou je niet van addertjes onder het gras, dat komt goed uit; wij ook niet, dus geen onredelijke kleine letters. Je weet dus van tevoren precies waar je aan toe bent.
 8. Geen laagste prijsgaranties die nergens op slaan. (zie ook belofte 9) Een duidelijk en transparant prijsbeleid! Geen lokkertjes die leiden tot teleurstellingen. Juist om te voorkomen dat we valse verwachtingen scheppen kunnen we je pas een onderbouwd en scherp aanbod overleggen nadat de opslagbehoefte goed in kaart is gebracht.
 9. Geen verplichte verzekeringen of inschrijfkosten.
 10. Wel doen we aan prijsgaranties die hout snijden. Wij zijn op de hoogte van de basis tarieven in de self-storage markt en daarom garanderen we altijd de laagste prijs*. Mocht je een vergelijkbare dienst vinden die voordeliger is of een actie treffen waarbij je de eerste maand(en) toch goedkoper uit bent, dan ontvang je over die periode(s) 10% extra korting. Zo ben jij altijd verzekerd van de allerbeste deal!
  *Vergeleken met soortgelijke ondernemingen.

Verder kun je ook rekenen op de volgende voorwaarden:

 • Vrijwel onbeperkt gratis gebruik van de aanhangers (zelfs nadat je bent uitgeboekt blijf je welkom)
 • Geen extra kosten voor interne transportmiddelen
 • Maximale flexibiliteit
 • Vele aanvullende diensten die gratis worden verstrekt
 • Maximale flexibiliteit door korte looptijden
 • Vergadermogelijkheden op locaties
 • Aanvullende services specifiek voor de zakelijke huurder
 • Enthousiaste en geïnteresseerde medewerkers die de tijd nemen om je goed te adviseren
 • Kortom, een opslagaanbieder die met je meedenkt

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Wil je meer informatie over onze inboedel opslag diensten, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
Bereken opslagruimte