Alle voordelen op een rij

Wij brengen u graag op de hoogte van alle diensten die wij u te bieden heeft en de eigenschappen van onze producten, diensten en medewerkers.

Huurt u bij Space Winner, dan kiest u voor:

 1. Betrokken medewerkers die er zijn voor de huurders.
  De medewerkers van Space Winner zijn er voor de huurders, daarvan zijn zij zich zeer bewust. Veel medewerkers kennen een groot aantal van de huurders bij naam. Niet omdat het moet, maar omdat wij het belangrijk vinden dat onze huurders zich welkom voelen. Voelt u zich dus niet bezwaard om één van onze medewerkers om hulp te vragen.
 2. Droog laden en lossen, veel ingangen, geen rijen, ook niet bij drukte.
  Het lijkt misschien voor de handliggend en toch is het dat niet altijd. Space Winner heeft bewust gekozen voor een opzet waarbij de huurders niet door, maar om het pand rijden en parkeren. Een grote luifel rondom het gebouw zorgt ervoor dat u droog staat te laden en lossen. Door een vijftal ingangen te creëren en meerdere liften te installeren hoeft men vrijwel nooit op elkaar te wachten. Wel zo prettig op uw verhuisdag of wanneer u aan het werk bent en nog afspraken heeft.
 3. De ruimtes zijn perfect toegankelijk.
  Wanneer u gaat verhuizen of wanneer u zakelijk een ruimte huurt, dan is het prettig dat deze goed toegankelijk is; ook voor de vrachtauto van de leverancier of voor de verhuizer die met zijn verhuiswagen komt. Bij Space Winner kunnen vervoersmiddelen tot 4 meter hoog droog laden en lossen.
 4. De ruimtes zijn verwarmd, altijd tussen de 15 en 25 graden.
  De opslagruimtes van Space Winner zijn verwarmd. Het is niet voor niets dat u uw inboedel of archief niet in een garagebox zet. Een dergelijke oplossing is weliswaar goedkoop maar kan zeer onverstandig zij bij het opslaan van bijvoorbeeld meubilair of boeken. Bij Space Winner weet u zeker dat uw bezittingen niet zullen lijden onder een te lage temperatuur.
 5. De opslag is 24/7 beveiligd.
  Space Winner verhuurt opslagruimtes sinds 2000 en heeft altijd gehamerd op veiligheid. Een goed werkend alarmsysteem, 24 uur per dag camerabewaking, preventieve surveillance en een groot aantal uren waarbij de vestiging bemand is, draagt in grote mate bij aan een veilige opslagfaciliteit. We kunnen constateren dat we in al deze jaren nog nooit geconfronteerd zijn met welke vorm van diefstal of inbraak dan ook.
 6. Meerdere ruime (personen) liften.
  De liften bij Space Winner zijn ruim en, niet onbelangrijk, ook geschikt voor personenvervoer. Dat betekent dat u niet met de trap omhoog hoeft wanneer uw goederen onderweg naar boven zijn. U gaat gewoon met de goederen mee omhoog, dat kan en mag. De liften hebben ruime laadvermogens en kunnen vrijwel alles heffen. De liften voldoen uiteraard aan de strengste veiligheidsnormen.
 7. 7 dagen per week bemand, wel zo gemakkelijk.
  De medewerkers van Space Winner zijn er iedere dag, doordeweeks zelfs tot 22.00 uur. Altijd makkelijk voor een aanhanger, een paar verhuisdozen, een vraag of een kop koffie tussen de werkzaamheden door.
 8. Gratis gebruik aanhangers.
  Gratis is bij Space Winner ook echt gratis. Wel vragen we een borg, maar wij rekenen geen huur voor de aanhanger, ook niet na twee, drie, vier of vijf uur. Heeft u de aanhanger volgende week weer nodig? Geen probleem. Laat het ons weten en wij zullen er één voor u reserveren. Geen kleine lettertjes.
 9. Kosteloos onbeperkt wisselen tussen ruimtes.
  Is de opslagbehoefte tijdens de huurperiode veranderd? Geen probleem. U kunt zo vaak als u wil kosteloos van ruimte wisselen. Aan een interne verhuizing zijn dus geen (administratie)kosten verbonden!
 10. Verhuismaterialen van kwaliteit.
  Wij bieden een gevarieerd assortiment aan verhuismaterialen. Enkel producten van goede kwaliteit. Zo adviseren wij bijvoorbeeld altijd dubbellaags karton voor verhuisdozen. Enkellaags verhuisdozen zijn weliswaar goedkoop, maar hebben per definitie geen hoge draagkracht en zakken gegarandeerd als een pudding in elkaar wanneer deze volgeladen worden stapelen.
 11. Transportbussen aanwezig op de vestiging.
  Heeft u een verhuis bus nodig? Space Winner heeft op de vestigingen eigen transportbussen die wij tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden voor zowel huurders als niet-huurders van Space Winner. Laat ons weten wat uw opslagbehoefte is en wij zullen een mooie aanbieding voor u samenstellen.
 12. De ruimtes zijn schoon.
  De opslagruimtes die Space Winner verhuurt zijn altijd in nette staat en worden altijd nog (extra) aangeveegd nadat de vorige huurder zijn ruimte heeft opgeleverd.
 13. De ruimtes zijn droog.
  Space Winner verhuurt opslagruimtes vanuit moderne gebouwen die voor dit doeleinde zijn gebouwd. Dat betekent dat alles maximaal is ingericht om een verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. De gebouwen zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en bovendien goed geïsoleerd.
 14. De ruimtes zijn verlicht.
  De ruimtes van Space Winner zijn voldoende verlicht, zodat het goed zichtbaar is wat op welke plek staat opgeslagen. De kleinere ruimtes verkrijgen hun verlichting vanuit de gangen. Het meerendeel van de grote ruimtes heeft eigen lichtarmaturen. Overigens bestaat een groot deel van de verlichting in onze gebouwen inmiddels uit duurzame LED lampen.
 15. Koffiecorner aanwezig op de vestigingen.
  De vestigingen van Space Winner hebben een koffiecorner waar huurders iedere dag van de week welkom zijn voor een kop koffie of thee en een krant.
 16. Frisdrankautomaten aanwezig.
  Bent u tijdens het werk toe aan een verfrissing, maar geen tijd of zin om naar de koffiecorner te gaan. Er staan frisdrankautomaten bij de opslagruimtes waar u voor €1,00 een blikje fris kunt kopen. Geen kleingeld? Onze medewerkers zijn (vrijwel) altijd aanwezig en kunnen voor u wisselen.
 17. Lunchroom (Zwolle).
  Op onze vestiging in Zwolle is een lunchroom gevestigd genaamd ‘Heerlijk bij van Space Winner‘. Hier kunt u op werkdagen terecht voor een broodje of uitgebreide lunch. Er zijn vaak speciale aanbiedingen voor huurders van Space Winner. Er zijn plannen om de lunchroom in de loop van 2015 ook in de weekenden te openen. Wij houden u op de hoogte.
 18. Gratis goederenontvangst.
  Heeft u een bedrijf en huurt u een ruimte bij Space Winner? Dan kunnen wij leveringen voor u in ontvangst nemen. Op dit manier verliest u geen tijd omdat u moet wachten op de transporteur. Wij nemen de goederen aan en u haalt ze op wanneer u het uitkomt. Wel zo prettig.
 19. Verzenden en ontvangen van pakketten middels de GLS pakketshop.
  De vestigingen van Space Winner zijn voorzien van een GLS pakketshop waar u tegen een aantrekkelijk tarief uw pakketten van verzenden. Meer info over deze service vindt u op de website van GLS.
 20. Alarmopvolging en toezicht door gerenommeerd beveiligingsbedrijf.
  De vestigingen van Space Winner zijn aangesloten bij gerenommeerde beveiligingsbedrijven voor zowel surveillance als voor de alarmopvolging.
 21. Heftruck aanwezig op de vestiging.
  Er is altijd een heftruck aanwezig op de vestiging waarmee zware goederen kunnen worden gelost. Heeft u een heftruck nodig? Laat het ons weten, dan zullen wij deze voor u reserveren. Ook deze service is vrijwel altijd gratis.
Weet u voldoende en wilt u direct een offerte aanvragen?
Space Winner gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!
Ik wil direct een offerte voor opslag huren in
Opslagruimte

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Verhuisartikelen

Meer info

Vestigingsadressen

Vestigingsadressen

Meer info

Werken & Vergaderen

Werken & Vergaderen

Meer info

Lunchroom

Lunchroom

Meer info

 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs & service
 • Geen opstoppingen/geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk