Alle voordelen op een rij

Wij brengen je graag op de hoogte van alle diensten die wij te bieden hebben en de eigenschappen van onze producten, diensten en medewerkers.

Huur je bij SPACEWINNER, dan kies je voor:

 1. Betrokken medewerkers die er zijn voor de huurders.

  De medewerkers van SPACEWINNER zijn er voor de huurders, daarvan zijn zij zich zeer bewust. Veel medewerkers kennen een groot aantal van de huurders bij naam. Niet omdat het moet, maar omdat wij het belangrijk vinden dat onze huurders zich welkom voelen. Voel je dus niet bezwaard om één van onze medewerkers om hulp te vragen.

 2. Droog laden en lossen, veel ingangen, geen rijen, ook niet bij drukte.

  Het lijkt misschien voor de handliggend en toch is het dat niet altijd. SPACEWINNER heeft bewust gekozen voor een opzet waarbij de huurders niet door, maar om het pand rijden en parkeren. Een grote luifel rondom het gebouw zorgt ervoor dat je droog staat te laden en lossen. Door een vijftal ingangen te creëren en meerdere liften te installeren hoeft men vrijwel nooit op elkaar te wachten. Wel zo prettig op uw verhuisdag of wanneer je aan het werk bent en nog afspraken hebt staan.

 3. De ruimtes zijn perfect toegankelijk.

  Wanneer je gaat verhuizen of wanneer je zakelijk een ruimte huurt, dan is het prettig dat deze goed toegankelijk is; ook voor de vrachtauto van de leverancier of voor de verhuizer die met zijn verhuiswagen komt. Bij SPACEWINNER kunnen vervoersmiddelen tot 4 meter hoog droog laden en lossen.

 4. De ruimtes zijn verwarmd, altijd tussen de 15 en 25 graden.

  De opslagruimtes van SPACEWINNER zijn verwarmd. Het is niet voor niets dat je je inboedel of archief niet in een garagebox zet. Een dergelijke oplossing is weliswaar goedkoop maar kan zeer onverstandig zij bij het opslaan van bijvoorbeeld meubilair of boeken. Bij SPACEWINNER weet je zeker dat jouw bezittingen niet zullen lijden onder een te lage temperatuur.

 5. De opslag is 24/7 beveiligd.

  SPACEWINNER verhuurt opslagruimtes sinds 2000 en heeft altijd gehamerd op veiligheid. Een goed werkend alarmsysteem, 24 uur per dag camerabewaking, preventieve surveillance en een groot aantal uren waarbij de vestiging bemand is, draagt in grote mate bij aan een veilige opslagfaciliteit. We kunnen constateren dat we in al deze jaren nog nooit geconfronteerd zijn met welke vorm van diefstal of inbraak dan ook.

 6. Meerdere ruime (personen) liften.

  De liften bij SPACEWINNER zijn ruim en, niet onbelangrijk, ook geschikt voor personenvervoer. Dat betekent dat u niet met de trap omhoog hoeft wanneer uw goederen onderweg naar boven zijn. Je gaat gewoon met de goederen mee omhoog, dat kan en mag. De liften hebben ruime laadvermogens en kunnen vrijwel alles heffen. De liften voldoen uiteraard aan de strengste veiligheidsnormen.

 7. 7 dagen per week bemand, wel zo gemakkelijk.

  De medewerkers van SPACEWINNER zijn er iedere dag, doordeweeks zelfs tot 22.00 uur. Altijd makkelijk voor een aanhanger, een paar verhuisdozen, een vraag of een kop koffie tussen de werkzaamheden door.

 8. Gratis gebruik aanhangers.

  Gratis is bij SPACEWINNER ook echt gratis. Wel vragen we een borg, maar wij rekenen geen huur voor de aanhanger, ook niet na twee, drie, vier of vijf uur. Heeft u de aanhanger volgende week weer nodig? Geen probleem. Laat het ons weten en wij zullen er één voor je reserveren. Geen kleine lettertjes.

 9. Kosteloos onbeperkt wisselen tussen ruimtes.

  Is de opslagbehoefte tijdens de huurperiode veranderd? Geen probleem. Je kunt zo vaak als je wil kosteloos van ruimte wisselen. Aan een interne verhuizing zijn dus geen (administratie)kosten verbonden!

 10. Verhuismaterialen van kwaliteit.

  Wij bieden een gevarieerd assortiment aan verhuismaterialen. Enkel producten van goede kwaliteit. Zo adviseren wij bijvoorbeeld altijd dubbellaags karton voor verhuisdozen. Enkellaags verhuisdozen zijn weliswaar goedkoop, maar hebben per definitie geen hoge draagkracht en zakken gegarandeerd als een pudding in elkaar wanneer deze volgeladen worden stapelen.

 11. Transportbussen aanwezig op de vestiging.

  Heb je een verhuis bus nodig? SPACEWINNER vestigingen eigen transportbussen die wij tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden voor zowel huurders als niet-huurders van SPACEWINNER. Laat ons weten wat jouw opslagbehoefte is en wij zullen een mooie aanbieding voor je samenstellen. Je ontvangt altijd de beste deal!

 12. De ruimtes zijn schoon.

  De opslagruimtes die SPACEWINNER verhuurt zijn altijd in nette staat en worden altijd nog (extra) aangeveegd nadat de vorige huurder zijn ruimte heeft opgeleverd.

 13. De ruimtes zijn droog.

  SPACEWINNER verhuurt opslagruimtes vanuit moderne gebouwen die voor dit doeleinde zijn gebouwd. Dat betekent dat alles maximaal is ingericht om een verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. De gebouwen zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en bovendien goed geïsoleerd.

 14. De ruimtes zijn verlicht.

  De ruimtes van SPACEWINNER zijn voldoende verlicht, zodat het goed zichtbaar is wat op welke plek staat opgeslagen. De kleinere ruimtes verkrijgen hun verlichting vanuit de gangen. Het merendeel van de grote ruimtes heeft eigen lichtarmaturen. Overigens bestaat een groot deel van de verlichting in onze gebouwen inmiddels uit duurzame LED lampen.

 15. Koffiecorner aanwezig op de vestigingen.

  De vestigingen van SPACEWINNER hebben een koffiecorner waar huurders iedere dag van de week welkom zijn voor een kop koffie of thee en een krant.

 16. Frisdrankautomaten aanwezig.

  Ben je tijdens het werk toe aan een verfrissing, maar geen tijd of zin om naar de koffiecorner te gaan. Er staan frisdrankautomaten bij de opslagruimtes waar u voor €1,00 een blikje fris kunt kopen. Geen kleingeld? Onze medewerkers zijn (vrijwel) altijd aanwezig en kunnen voor je wisselen.

 17. Lunchroom (Zwolle).

  Op onze vestiging in Zwolle is een lunchroom gevestigd genaamd ‘Heerlijk bij van SPACEWINNER‘. Hier kun je op werkdagen terecht voor een broodje of uitgebreide lunch. Er zijn vaak speciale aanbiedingen voor huurders van SPACEWINNER. Er zijn plannen om de lunchroom ook in de weekenden te openen. Wij houden je op de hoogte.

 18. Gratis goederenontvangst.

  Heb je een bedrijf en huur je een ruimte bij SPACEWINNER? Dan kunnen wij leveringen voor je in ontvangst nemen. Op dit manier verlies je geen tijd omdat je moet wachten op de transporteur. Wij nemen de goederen aan en je haalt ze op wanneer jou het uitkomt. Wel zo prettig.

 19. Verzenden en ontvangen van pakketten middels de GLS pakketshop.

  De vestigingen van SPACEWINNER zijn voorzien van een GLS pakketshop waar je tegen een aantrekkelijk tarief jouw pakketten kan verzenden. Meer info over deze service vind je op de website van GLS.

 20. Alarmopvolging en toezicht door gerenommeerd beveiligingsbedrijf.

  De vestigingen van SPACEWINNER zijn aangesloten bij gerenommeerde beveiligingsbedrijven voor zowel surveillance als voor de alarmopvolging.

 21. Heftruck aanwezig op de vestiging.

  Er is altijd een heftruck aanwezig op de vestiging waarmee zware goederen kunnen worden gelost. Heb je een heftruck nodig? Laat het ons weten, dan zullen wij deze voor je reserveren. Ook deze service is vrijwel altijd gratis.

Weet je voldoende en wil je direct een offerte aanvragen?

Win jouw ultieme beleving!

Wanneer jij huurt (of hebt gehuurd) bij SPACEWINNER kun jij kans maken op jouw droombeleving!

Ik wil direct een offerte voor opslag huren in

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Meer info

Werkruimte

Meer info

 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs & service
 • Geen opstoppingen/geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk