SPACEWINNEROpslagruimte hurenOpslagruimte huren in Deventer

Opslagruimte Deventer

Wil jij betaalbaar jouw inboedel opslaan? Huur opslagruimte bij SPACEWINNER, dan ontvang je altijd de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Gegarandeerd! Vind je ergens anders – bijvoorbeeld door een actie – een betere deal? Dan ontvang je van ons 10% extra korting.
Daardoor ben jij altijd gegarandeerd van de beste deal! Informeer gerust naar deze en onze andere garanties.

Bijna twintig jaar geleden begon SPACEWINNER ruimte te verhuren aan particulieren en bedrijven in Enschede. Vele duizenden gingen je voor met de huur van opslagruimte in Enschede of Zwolle vrijwel allemaal bevelen ze ons aan bij vrienden, familie, kennissen of collega’s. En binnenkort kun je dus ook bij ons terecht in Deventer!

Wij verwachten onze locatie in Deventer in 2020 te openen. We hebben al wel mogelijkheden maar deze zijn nu nog beperkt. Wil je nu direct al meer ruimte in Deventer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.

Kies hieronder uw gewenste tijdelijke opslag om een passende offerte aan te vragen.

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in
  • Huurders waarderen ons met een 9.2

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op 'Direct offerte'.

Type opslag Kubieke meter (M3) Aantal dozen
XS 1-9 ‹75 Offerte
S 10-18 ‹125 Offerte
M 19-30 ‹175 Offerte
L 31-48 ‹250 Offerte
XL ›48 ›250 Offerte

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Help me inschatten

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in

Opslagruimte huren in Deventer

SPACEWINNER biedt binnenkort ook extra ruimte voor particulier en bedrijf in Deventer. Aan de Hanzeweg hebben we in totaal 20.000 M3 opslagruimte, zodat ook jij je inboedel, magazijn of andere spullen droog en veilig opslaat.

Opslagruimte Deventer

Ben je op zoek naar opslagruimte in de omgeving van Deventer? SPACEWINNER helpt je met ruimte! Onze vestiging aan de Hanzeweg in Deventer is iedere dag geopend en bemand en daarnaast 24/7 beveiligd! Ben je op zoek naar een plek om inboedel op te slaan? Of heb je een magazijn nodig voor je business? We bieden opslagruimte in Deventer, van 1 M3 tot 30 M3.

Opslag huren in Deventer

Voor zowel korte opslag als langdurige opslag: SPACEWINNER helpt je graag! We bieden je verwarmde opslagruimtes. Dat betekent niet dat het er dag en nacht snikheet is, maar dat er een prettige temperatuur (tussen de 15 en 25 graden) heerst. De indeling van het pand is zo opgezet dat je niet in de rij hoeft te staan, ook niet op drukke zaterdagen. Woon je niet in Deventer, maar in Zwolle of Enschede? Geen probleem, ook hier bieden we opslagruimte aan! Ga daarvoor naar de opslagruimte vestiging Enschede of opslag vestiging Zwolle.

  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs & service
  • Geen opstoppingen/geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk