SPACEWINNEROpslagruimte hurenOpslagruimte huren in Deventer

Opslagruimte huren in Deventer

Op zoek naar opslagruimte in Deventer? Huur dan veilig en voordelig een opslag bij SPACEWINNER!

✓ Hoge kwaliteit ✓ Eerlijke prijs ✓ Gewaardeerd met een 9,3

Lage kosten opslagruimte Deventer

Wil jij voor lage kosten opslagruimte huren in Deventer? Huur opslagruimte bij SPACEWINNER, dan ontvang je altijd de hoogste kwaliteit en de beste prijs. Gegarandeerd! Vind je ergens anders – bijvoorbeeld door een actie – een betere deal? Dan ontvang je van ons 10% extra korting.
Daardoor ben jij altijd gegarandeerd van de beste deal! Informeer gerust naar deze en onze andere garanties voor opslag in Deventer.

Twintig jaar ervaring in opslag

Bijna twintig jaar geleden begon SPACEWINNER ruimte te verhuren aan particulieren en bedrijven in Enschede. Vele duizenden gingen je voor met de huur van opslagruimte in Enschede of Zwolle vrijwel allemaal bevelen ze ons aan bij vrienden, familie, kennissen of collega’s. En binnenkort kun je dus ook bij ons terecht in Deventer!

Opslagruimte in Deventer

Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding. Je bent van harte welkom! Wil je nu direct al meer ruimte in Deventer? Bel, mail of chat met ons. We zijn gratis te bereiken op 0800 -0031.

Kies hieronder je gewenste tijdelijke opslag om een passende offerte aan te vragen.

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in
  • 7 dagen bemand en perfect bereikbaar
  • 20 jaar ervaring in Oost NL.
  • Beste prijs, anders extra korting!

“Schoon, duidelijke

communicatie en

behulpzame

medewerkers”

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op ‘Direct offerte’.

scroll om hele tabel te zien
opslagruimte
XS
S
M
L
XL
grootte
Studio
Appartement
Tussenwoning
Hoekwoning
Vrijstaand
m2
1-4
4-6
7-10
11-16
16+
m3
1-9
10-18
19-30
31-48
48+
dozen
75
125
175
250
250+
kamers
1
1-2
3
3-5
5+

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Ik wil direct een offerte voor opslagruimte in

Opslagruimte te huur in Deventer

SPACEWINNER heeft sinds 2021 ook opslagruimte te huur in Deventer. Aan de Hanzeweg hebben we in totaal 20.000 M3 opslagruimte, zodat ook jij je inboedel, magazijn of andere spullen droog en veilig opslaat. Neem nu al contact op!

Tijdelijke opslag in Deventer of niet?

Of je nu voor een korte periode op zoek bent naar tijdelijke opslag of juist langere tijd opslag nodig hebt, SPACEWINNER helpt je met ruimte! Onze vestiging aan de Hanzeweg in Deventer is:

  • Iedere dag geopend en bemand
  • 24/7 beveiligd!
  • Altijd geschikt, van inboedel tot magazijnvoorraad
  • Van 1 M3 tot 30 M3.

Verwarmde opslagruimtes

We bieden je verwarmde opslagruimtes. Dat betekent niet dat het er dag en nacht snikheet is, maar dat er een prettige temperatuur (tussen de 15 en 25 graden) heerst. De indeling van het pand is zo opgezet dat je niet in de rij hoeft te staan, ook niet op drukke zaterdagen. Woon je niet in Deventer, maar in Zwolle of Enschede? Geen probleem, ook hier bieden we opslagruimte aan! Ga daarvoor naar opslagruimte Enschede of naar opslagruimte Zwolle.

 

wat kost een aanhangwagen huren?

Wanneer je een opslagruimte gaat huren, moeten je spullen uiteraard vervoerd worden. Vaak een extra blok aan het been, omdat dit ook weer kosten met zich mee brengt. Bij SPACEWINNER is dit echter niet het geval; wanneer je een opslagruimte huurt, mag je gedurende de periode dat je bij ons huurt gratis gebruik maken van onze aanhangwagens!