Opslagruimte Deventer

Teveel goederen en te weinig plaats. Wat nu? Naar SPACEWINNER natuurlijk! Wij slaan uw zaken veilig, droog en verlicht op zodat u weer de ruimte heeft. Bij SPACEWINNER is de extra dimensie de service… en die is méér dan een glimlach alleen!

Wij verwachten onze locatie in Deventer in 2020 te openen. Wij bezorgen ook mobiele opslagruimte. Daarmee kunnen we je nu al van dienst zijn in Deventer en omstreken. Wil je nu direct al meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.

Kies hieronder uw gewenste tijdelijke opslag om een passende offerte aan te vragen.

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op 'Direct offerte'.

Type opslagKubieke meter (M3)Aantal dozen
XS1-9‹75Offerte
S10-18‹125Offerte
M19-30‹175Offerte
L31-48‹250Offerte
XL›48›250Offerte

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Help me inschatten

Onze klanten vertellen...

Personeel is meedenkend en vriendelijk. Leggen goed uit en in overleg zijn er veel opties.

Mandy – Enschede

Win jouw ultieme beleving!

Wanneer jij huurt (of hebt gehuurd) bij SPACEWINNER kun jij kans maken op jouw droombeleving!

Ik wil direct een offerte voor opslag huren in

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Meer info

Werkruimte

Meer info

Opslagruimte huren in Deventer

SPACEWINNER biedt binnenkort ook extra ruimte voor particulier en bedrijf in Deventer. Aan de Hanzeweg hebben we in totaal 20.000 M3 opslagruimte, zodat ook jij je inboedel, magazijn of andere spullen droog en veilig opslaat.

Opslagruimte Deventer

Ben je op zoek naar opslagruimte in de omgeving van Deventer? SPACEWINNER helpt je met ruimte! Onze vestiging aan de Hanzeweg in Deventer is iedere dag geopend en bemand en daarnaast 24/7 beveiligd! Ben je op zoek naar een plek om inboedel op te slaan? Of heb je een magazijn nodig voor je business? We bieden opslagruimte in Deventer, van 1 M3 tot 30 M3.

Opslag huren in Deventer

Voor zowel korte opslag als langdurige opslag: SPACEWINNER helpt je graag! We bieden je verwarmde opslagruimtes. Dat betekent niet dat het er dag en nacht snikheet is, maar dat er een prettige temperatuur (tussen de 15 en 25 graden) heerst. De indeling van het pand is zo opgezet dat je niet in de rij hoeft te staan, ook niet op drukke zaterdagen. Woon je niet in Deventer, maar in Zwolle of Enschede? Geen probleem, ook hier bieden we opslagruimte aan! Ga daarvoor naar de opslagruimte vestiging Enschede of opslag vestiging Zwolle.