Spacewinner Transport en overige diensten Verhuismaterialen

Verhuismateriaal shop

Bestel je verhuismateriaal in deze shop en bespaar op verzendkosten door deze op een van de vestigingen op te halen. Wij nemen jouw bestelling direct in behandeling waardoor jouw goederen vrijwel altijd direct kunnen worden afgehaald.

Wil je meer weten over bepaalde verhuismaterialen? Bel dan gratis 0800 – 0031

Verhuismateriaal kopen bij SPACEWINNER

Wanneer je spullen van de ene plek naar de andere verhuist, komt er heel wat bij kijken. Als specialist in inboedelopslag, weten wij dat als geen ander. Met het juiste verhuismateriaal en inpakmateriaal, verhuis je jouw waardevolle eigendommen veilig van de ene naar de andere plek. Wij verkopen verschillende verhuisspullen; van verhuisdozen tot pakdekens en van archiefdozen tot zijdevloei. Alles van goede kwaliteit en tegen een vaste lage prijs. Bekijk hieronder gemakkelijk en snel onze verhuismaterialen.

Meer weten over onze verpakkings- & verhuismaterialen? Dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"SPACEWINNER gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"

Verhuismaterialen zijn te verkrijgen in vele soorten. Onze ervaring leert dat goedkoop vrijwel altijd duurkoop is. Een enkelgolfs verhuisdoos is simpelweg niet geschikt om zwaar geladen en gestapeld te worden. Hetzelfde geldt voor goedkope tape; begin er niet aan! Hier zie je een overzicht van de robuste verhuismaterialen die SPACEWINNER verkoopt.

Ben je op zoek naar een doos met een afwijkende maat, laat het ons weten en kijken graag of we je daarmee kunnen helpen.

Bereken opslagruimte