Verpakkings- & Verhuismaterialen

Space Winner verkoopt verschillende verpakkings- materialen; van verhuisdozen tot pakdekens, alles van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zie hieronder een overzicht van de producten.

Verhuismaterialen zijn te verkrijgen in vele soorten. Onze ervaring leert dat goedkoop vrijwel altijd duurkoop is. Een enkelgolfs verhuisdoos is simpelweg niet geschikt om zwaar geladen en gestapeld te worden. Hetzelfde geldt voor goedkope tape; begin er niet aan! Hieronder zie je een overzicht van de materialen die Space Winner verkoopt.

Ben je op zoek naar een doos met een afwijkende maat, laat het ons weten en kijken graag of we je daarmee kunnen helpen.

Verhuisdoos

Kwalitatief hoogwaardige dozen. Dubbellaags, dus supersterk en zonder tape te gebruiken.

Zijdevloei

Zijdevloei wordt gebruikt voor het inpakken van breekbare zaken goals servies of glazen. Zijdevloei beschermt goed en geeft niet af.

Noppenfolie 50 cm

Noppenfolie wordt veel gebruikt om schilderijen of kunststukken mee te beschermen.

Noppenfolie 120 cm

Zelfde als hiernaast, maar dan een maatje groter.

 

Tape blanco

Doorzichtig tape. Erg sterk en low-noice, dus zonder dat gepiep. De tape droogrt niet snel uit en laat geen resten achter.

Tape bruin

Bruinkleurige tape. Erg sterk en low-noice, dus zonder dat gepiep. De tape droogrt niet snel uit en laat geen resten achter.

Verhuisdeken

Onze verhuisdekens zijn voordelig en sterk. Ze zijn ideaal om meubelen tijdens verhuizingen mee te beschermen.

 

Matrashoes (1 p)

Met deze matrashoes zorg je ervoor dat je matras of stoel netjes blijft tijdens een verbouwing of verhuizing. Deze hoes is bestemd voor 1 matras of stoel.

 

Matrashoes (2 p)

Met deze matrashoes zorg je ervoor dat je matras of stoel netjes blijft tijdens een verbouwing of verhuizing. Deze hoes is bestemd voor een dubbele matras of een kleine bank.

 

Matrashoes (3 p)

Met deze matrashoes zorg je ervoor dat je matras of stoel netjes blijft tijdens een verbouwing of verhuizing. Deze hoes is bestemd voor een dubbele matras of een forse bank.

 

Meer weten over onze verpakkings- & verhuismaterialen? Dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"Space Winner gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"

Opslagruimte

Meer info

Transportmiddelen

Meer info

Verhuisartikelen

Meer info

Vestigingsadressen

Meer info

Werken & Vergaderen

Meer info

Lunchroom

Meer info

  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs & service
  • Geen opstoppingen/geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk