SPACEWINNEROpslagruimte hurenMeubelopslag

Meubelopslag

Bij een verhuizing of bij aankoop van nieuwe meubels komt het vaak voor dat er een meubelopslag nodig is. De oude meubels worden verkocht, maar kunnen niet meer in huis blijven staan. Dit zijn situaties waarbij een tijdelijke opslag erg van pas komt. Een meubelopslag huur je bij Spacewinner, voor een korte of langere periode.

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op 'Direct offerte'.

Type opslag Kubieke meter (M3) Aantal dozen
XS 1-9 ‹75 Offerte
S 10-18 ‹125 Offerte
M 19-30 ‹175 Offerte
L 31-48 ‹250 Offerte
XL ›48 ›250 Offerte

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

Help me inschatten

Onze klanten vertellen...

Vriendelijk personeel, zij waren bereid om nog ietsjes langer te blijven (na sluitingstijd) toen e.e.a. wat uitliep: goede service instelling van het personeel. Goed ge-outilleerde ruimte: lorries en karretjes beschikbaar. Zelfs mogelijk om een bagagekarretje (gratis) te lenen. Temperatuur in de opslagruimte goed.

Wim Veenendaal – Apeldoorn

Klanten geven ons gemiddeld een

9.3
388 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Kies je voor SPACEWINNER, dan kies je voor:

 • Mini opslag met de beste prijs én Volumegarantie!
 • De perfecte oplossing voor de opslag van jouw dierbare goederen
 • 7 dagen dag geopend én bemand
 • Betrokken medewerkers die er zijn voor de klant (bron: kiyoh.nl)
 • No Nonsense en persoonlijk (bron: kiyoh.nl)
 • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte!
 • Veilig, droog en écht verwarmd (niet enkel vorstvrij)
 • Zekerheid van toegang, zelfs bij bijvoorbeeld storingen
 • Perfecte en uitgebreide transportmogelijkheden
 • Goede camera- en inbraakbeveiliging
 • Een bedrijf dat ernaar streeft om iedere dag te verbeteren.

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van mini opslag laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn! Wij laten je zien dat de beste kwaliteit wel degelijk hand in hand gaat met de beste prijs!

Meubelopslag prijzen

Wat zijn eigenlijk de prijzen van meubelopslag bij SPACEWINNER? Dit is natuurlijk afhankelijk van onder andere de grootte van de opslagruimte en de periode dat jij jouw meubels wilt opslaan. Ben je in twijfel welke het best bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan je graag te woord over welk type je nodig hebt en zo kunnen wij een juiste indicatie geven over de prijzen voor jouw meubelopslag! Al onze opslagruimtes zijn scherp geprijsd en kies je voor SPACEWINNER, dan kies je voor de beste prijs voor de beste kwaliteit. Van grote opslagruimtes tot mini opslag, wij hebben het allemaal.

Meubelopslag Zwolle en Enschede

Meubels opslaan of inboedelopslag in Zwolle en Enschede vind je bij SPACEWINNER! Onze locaties zijn goed bereikbaar waardoor je ook vanuit omliggende dorpen of steden gemakkelijk bij de opslagruimte van jouw meubels kan komen. Ook onze nieuwe locatie voor opslag in Deventer is geopend! We werken nog aan de laatste puntjes, maar we helpen je daar al graag. Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding.

Veilige meubelopslag

Het is natuurlijk belangrijk dat je meubels veilig opgeslagen staan. Wij maken gebruik van de nieuwste beveiligingsapparatuur, waardoor je met een gerust gevoel je spullen na het stallen kunt achterlaten. Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie en zorgen altijd voor de beste prijs voor jouw situatie. Je zal nooit betalen voor ruimte die je niet nodig hebt.

Waarom jouw meubels opslaan bij SPACEWINNER?

Wij verhuren al meer dan 20 jaar opslagruimte in Oost-Nederland. Ons doel is dat jij ontdekt dat het opslaan van meubels laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk is! Ons team staat altijd voor je klaar met vriendelijk advies. Daarnaast zijn onze opslagruimtes gewoon goed en makkelijk bereikbaar, ook voor verhuiswagens. Bij SPACEWINNER kun je bovendien rekenen op:

 • Ruimte die wordt verwarmd zoals thuis
 • Goederenliften waarin ook personen mogen
 • Geen extra kosten voor interne transportmiddelen
 • Geen opstoppingen, ook niet bij drukte 
 • Een scherp aanbod nadat je opslagbehoefte goed in kaart is gebracht

Welk formaat opslag je ook zoekt en voor hoe lang je het ook nodig hebt, je kunt bij ons terecht voor excellente service, uitstekende beveiliging en verwarmde meubelopslag.

Tijdelijke opslag meubels

Meestal heb je slechts tijdelijke opslag van je meubels nodig. Ben je bezig met verbouwen en wil je jouw meubels veilig en schoon wegzetten? Of ga je alleen een slaapkamer opknappen maar kan je nergens het grote bed en de kast kwijt? Woon je tijdelijk wat kleiner? Dankzij onze korte looptijden heb jij altijd maximale flexibiliteit bij SPACEWINNER voor tijdelijke meubelopslag!

 • 7 dagen bemand
 • Beste prijs & service
 • Geen opstoppingen/geen wachttijden
 • No nonsense en persoonlijk