Spacewinner Opslagruimte voor senioren

Praktische zaken rondom inboedelopslag voor senioren

Als senioren gaan verhuizen, wordt er vaak verhuisd naar een kleinere, compactere woning. Dit betekent dat er minder ruimte is voor alle bezittingen. Inboedelopslag voor ouderen maakt het mogelijk om alle spullen nog te behouden voor onbepaalde tijd of een afgesproken periode. Op deze pagina vertellen we hoe u hier gebruik van maakt!

Waarom kiezen voor SPACEWINNER?

  • Betrokken medewerkers
  • Koffiecorner aanwezig
  • Veilige opslagruimtes 
  • Warme en verlichte opslagruimtes

Hulp bij de opslag

Gaat een deel van uw inboedel naar de opslag, dan kan het praktisch zijn om extra hulp in te huren. Wij werken samen met bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in dienstverlening voor senioren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het tillen- en inladen van de spullen en het indelen van de opslagruimte.

Wil je meer weten over ons bedrijf. Dat kan. Wij zijn gratis te bereiken op 0800-0031
"SPACEWINNER gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"

Kiezen van de opslagruimte

Hoeveel opslagruimte heeft u nodig? Dit is een makkelijke vraag, met een moeilijker antwoord. Gelukkig helpt SPACEWINNER u met het kiezen van de benodigde opslagruimte. Op onze website hebben wij een opslagcalculator, die u kan helpen met het berekenen van de juiste ruimte. Maakt u liever gebruik van persoonlijke hulp door onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op een van onze locaties. 

 

Verhuizing voor senioren

In Zwolle werken we samen met Aschwin Zuidberg van Minimoves. Zij kunnen u ook goed adviseren over de hoeveelheid benodigde ruimte, en kunnen andere praktische klussen verzorgen. Denk hierbij aan het inladen van uw spullen in de verhuisbus, het vervoeren en het opslaan van de spullen in de opslagruimte. 

Wilt u opslagruimte huren in Deventer of Enschede, en heeft u daar hulp nodig bij het verhuizen van uw spullen of inboedel? Neemt u ook dan gerust contact met ons op, wij brengen u geven graag advies- of brengen u in contact met een lokaal verhuisbedrijf.

 

Betrokken medewerkers

Wij zijn trots op ons familiebedrijf en op onze diensten waarbij de extra dimensie wordt verzorgd door een enthousiast team van medewerkers die graag met u meedenken en u adviseren. Klantvriendelijkheid houdt bij SPACEWINNER niet op bij een kop koffie, en service is bij ons meer dan een glimlach alleen!

Bereken opslagruimte