Spacewinner boxes
Spacewinner Opslagruimte huren Opslagruimte Overijssel

Opslagruimte Overijssel

Te veel spullen in huis, op het werk of elders, maar te weinig plaats om het op te bergen? Wanneer je nog niet wilt ontspullen of dit simpelweg niet mogelijk is, is het in dit geval een aanrader om opslagruimte te huren bij SPACEWINNER! Volledig op basis van jouw behoeften huur je een opslagruimte die bij jou past.

 

Waarom kiezen voor SPACEWINNER?

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Betrokken medewerkers
 • CO2 vriendelijk
 • vorstvrije- en verwarmde opslagruimtes
 • Beste prijs garantie

Kies je opslagruimte en vraag direct een offerte aan!

Bekijk in onderstaand overzicht welke opslagruimte het beste bij je behoefte past en vraag een offerte aan door te klikken op ‘Direct offerte’.

Bereken opslagruimte
scroll icon scroll om hele tabel te zien
opslagruimte
XS
S
M
L
XL
grootte
Studio
Appartement
Tussenwoning
Hoekwoning
Vrijstaand
m2
1-4
4-6
7-10
11-16
16+
m3
1-9
10-18
19-30
31-48
48+
dozen
10-90
100-180
190-300
310-480
480+
kamers
1
1-2
3
3-5
5+

Mocht je hulp nodig hebben met het inschatten van de benodigde ruimte maak dan gebruik van onze opslagcalculator.

"SPACEWINNER gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Beveiliging van onze opslagruimtes

De opslagruimtes van SPACEWINNER zijn goed beveiligd. We zorgen graag voor een zo hoog mogelijke inbraakpreventie. Daarbij vinden we het belangrijk dat de spullen ook veilig opgeslagen staan, zonder kans op beschadiging. Hier zorgen we voor door bijvoorbeeld vorstvrije en verwarmde opslagruimtes aan te bieden. 

Onder de beveiliging van buitenaf verstaan we aan aantal andere onderdelen:

 

 • Dagelijkse bemanning
  Onze locaties worden dagelijks bemand door personeel. Hierdoor zijn er overdag altijd mensen aanwezig op locatie, ook handig als je ons nodig hebt voor vragen!
 • Camerabewaking
  Ook zijn onze locaties voorzien van camerabewaking, waardoor niemand ongezien naar binnen komt. De camerabewaking staat 24/7 aan.
 • Veiligheidssloten
  Voor al onze ruimtes maakt SPACEWINNER gebruik van 2 sterren veiligheidssloten. Deze sloten zijn erg goed tegen inbraakpreventie. Zo kun je met een prettig gevoel je opslagruimte achterlaten.
 • Alarmopvolging
  Mocht er onverhoopt toch een poging tot inbraak worden gedaan, dan maken wij gebruik van alarmopvolging door een gerenommeerd bedrijf.

 

Onze locaties

Voor al onze locaties geldt dat we 7 dagen per week bemand zijn. Ook geldt de beste prijsgarantie voor alle locaties. De laagste prijsgarantie houdt in dat als je op een andere plek een betere prijs hebt gevonden, je bij SPACEWINNER 10% extra korting ontvangt! Profiteer vandaag nog van alle voordelen en neem een kijkje op jouw gewenste locatie! Je vindt SPACEWINNER in Enschede, Zwolle en Deventer.

Bereken opslagruimte