Spacewinner boxes
Spacewinner Opslagruimte huren Caravanstalling
  • Digitale toegangscontrole
  • Camerabeveiliging aanwezig

Caravanstalling

Bij SPACEWINNER kun je ook terecht voor de stalling van uw caravan. De caravan staat achter een hek en is voorzien van cameratoezicht.

Kijk ook eens naar deze tips voor het stallen je motor!

 

 

Beveiligde stalling

SPACEWINNER biedt caravan stalling in de steden Enschede en Deventer. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw caravan? We helpen je graag verder!

Wil je meer informatie over onze caravanstalling, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"SPACEWINNER gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Winterstalling motor

Veel motorrijders geven de voorkeur voor motorrijden in de lente en zomer, waardoor de motor in de wintermaanden altijd binnen blijft staan. Als de motor dan in de schuur of in de garage telkens in de weg staat, kan dat best vervelend zijn. Kijk daarom voor het stallen van je motor in de winter eens naar de winterstalling mogelijkheden van SPACEWINNER. De ruimtes zijn altijd perfect toegankelijk, wat erg handig is als je tussendoor toch besluit om een tocht te gaan maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de motor ontvreemd wordt, want de onze opslag is 24/7 beveiligd! Tenslotte zijn onze opslagruimtes (ook de motorstalling) altijd tussen de 15 en 25 graden, zodat je motor in een perfecte conditie blijft.

De motorstalling is de laatste jaren ook steeds populairder om het hele jaar te gebruiken. De huurders maken graag gebruik van de druppelladers die de accu’s van de motoren in goede conditie houden. Wil jij als motor liefhebber wel wat handige tips en tricks gebruiken. We hebben een aantal zaken op een rij gezet.

Wat kost caravanstalling gemiddeld?

De kosten van een caravanstalling varieert sterk. Er zijn namelijk verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Zo is het van belang hoe groot je caravan is, maar is het ook belangrijk om te bedenken of je nog extra ruimte over wilt houden, om andere spullen op te kunnen slaan. De snelste manier om erachter te komen wat een caravanstalling voor jou zou kosten, is om een offerte bij ons aan te vragen. Binnen een uur ontvang je al een reactie!

 

  • Digitale toegangscontrole
  • Cameratoezicht aanwezig
Bereken opslagruimte