Spacewinner Opslagruimte huren Camperstalling
  • Digitale toegangscontrole
  • Camerabeveiliging aanwezig

Camperstalling huren

Je wil je camper of caravan veilig en betaalbaar stallen? SPACEWINNER Deventer biedt hiervoor een mooie oplossing. Naast opslagruimtes voor inboedels, archieven, wijnen en bedrijfsvoorraden bieden wij voor bezitters camper, caravans en bootjes betaalbare stalling.

Buitenstalling binnen 1 kilometer van het centrum van huur je al vanaf 40 euro per vierkante meter per jaar. Het aantal plaatsen is beperkt, dus leg de plaats voor komend seizoen snel vast!

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Stalling basis

Je stalt je camper voordelig en veilig op een bewaakt buitenterrein. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden voor deze ruimte.

Wil je meer informatie over onze stallingsdiensten, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"SPACEWINNER gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

Winterstalling motor

Veel motorrijders geven de voorkeur voor motorrijden in de lente en zomer, waardoor de motor in de wintermaanden altijd binnen blijft staan. Als de motor dan in de schuur of in de garage telkens in de weg staat, kan dat best vervelend zijn. Kijk daarom voor het stallen van je motor in de winter eens naar de winterstalling mogelijkheden van SPACEWINNER. De ruimtes zijn altijd perfect toegankelijk, wat erg handig is als je tussendoor toch besluit om een tocht te gaan maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de motor ontvreemd wordt, want de onze opslag is 24/7 beveiligd! Tenslotte zijn onze opslagruimtes (ook de motorstalling) altijd tussen de 15 en 25 graden, zodat je motor in een perfecte conditie blijft.

Motorstalling in Enschede of Zwolle

De motorstalling is de laatste jaren ook steeds populairder om het hele jaar te gebruiken. De huurders maken graag gebruik van de druppelladers die de accu’s van de motoren in goede conditie houden. Wil jij als motor liefhebber wel wat handige tips en tricks gebruiken. We hebben een aantal zaken op een rij gezet.

 

  • Gezamenlijk en individuele stalling beschikbaar.
  • Druppelladers aanwezig.
  • Perfect beveiligd.
Bereken opslagruimte