Verhuisbus huren in Zwolle of Enschede

Ga je verhuizen en heeft je eigen auto geen trekhaak voor een aanhanger? Of hou je van gemak en wil je gewoon veel spullen in een keer overbrengen? Met je eigen auto heen en weer rijden zal aardig wat tijd, brandstof en moeite kosten. Een verhuisbus huren is de oplossing! Verhuizen is een flinke klus, een verhuisbus maakt het een stuk makkelijker. Handig voor je hoekbank of grote kledingkast en daarnaast kun je er veel dozen in kwijt. En dat scheelt een hoop frustratie op de dag van de verhuizing.

Maak het jezelf wat makkelijker tijdens de dag van verhuizing en huur een verhuisbus!

Betrouwbare verhuisbus huren voor een goede prijs

Onze verhuisbus wordt goed onderhouden en is veilig en betrouwbaar in gebruik. Zelf goed voorbereiden op de verhuizing? Pak je spullen goed in zodat je ze veilig kunt vervoeren. Bekijk ook eens onze verhuisdozen en verhuismaterialen! Met een verhuisbus en de juiste materialen, wordt verhuizen een makkie!

Huurder bij SPACEWINNER

Heb je een opslagruimte bij SPACEWINNER gehuurd? Dan kun je voor een extra voordelige prijs de verhuisauto huren. Vraag naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze vestiging in Zwolle of Enschede.

Om je spullen en inboedel van de verhuisbus naar de opslagruimte van SPACEWINNER te brengen, kun je gratis gebruikmaken van onze interne verhuismiddelen. Ook is er een heftruck aanwezig.

Geen huurder bij SPACEWINNER?

Huur je geen opslagruimte bij SPACEWINNER, maar wil je wel graag een verhuisbus huren? Dat kan uiteraard! De tarieven van onze verhuisbus zijn marktconform. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en beschikbaarheid door te nemen.

Verhuisbus huren Zwolle

Onze vestiging in Zwolle heeft verhuisbussen! Wil je een verhuisbus huren Zwolle? Neem dan contact op met onze vestiging in Zwolle.

Contact vestiging Zwolle

Paxtonstraat 4
8013 RP Zwolle
T: 038 200 63 67
E: zwolle@spacewinner.nlĀ 

Verhuisbus huren Enschede

Woon je in de omgeving van Enschede? Ook bij onze locatie in Enschede is het mogelijk om een verhuisbus te huren. Onze locatie is centraal gelegen in Enschede. De huur is snel en makkelijk geregeld. Neem contact op met onze vestiging in Enschede.

Contact vestiging Enschede

Kanaalstraat 219
7547 AS Enschede
T: 053 200 05 39
E: enschede@spacewinner.nl

Een verhuisbus huren in Zwolle of Enschede? Onze vestigingen zijn 7 dagen in de week geopend. Bekijk onze openingstijden om te kijken wanneer onze receptie geopend is.