Spullen opslaan

Je kunt allerlei redenen bedenken waarom spullen opslaan een goede oplossing is. Ga je bijvoorbeeld verhuizen en is je nieuwe woning nog niet af, maar moet je al wel je huidige woning verlaten? Of misschien ga je verbouwen en moet je tijdelijk je inboedel even onderbrengen? Of ga je een tijdje naar het buitenland waardoor je jouw spullen wilt opslaan? Bij SPACEWINNER zijn jouw spullen in goede handen!

Voorzieningen bij spullen opslaan

SPACEWINNER heeft goede voorzieningen, waardoor jij je spullen met een gerust hart bij ons kunt achterlaten:

  • Schone en droge opslagruimtes
  • Verwarmde ruimtes van 15-25 graden (niet enkel vorstvrij)
  • Overdekte laad- en losruimte
  • Transportmiddelen zijn gratis beschikbaar (zoals aanhangers, transportbussen en interne verhuismiddelen)
  • De opslag is 24/7 beveiligd door middel van camerabeveiliging

Spullen opslaan: kosten en grootte

Om te bepalen hoe groot de opslagruimte moet zijn voor het opslaan van jouw spullen, kun je gebruikmaken van onze opslagcalculator. Hierin bereken je gemakkelijk hoeveel ruimte je ongeveer nodig hebt. Vervolgens vraag je eenvoudig online een offerte aan. Bij ons ben je altijd verzekerd van de beste deal en de laagste prijs.

En of dat nou gaat om een complete inboedelopslag of bijvoorbeeld een aantal producten in voorraadopslag. Bij SPACEWINNER is alles mogelijk.

Inboedelverzekering

Spullen opslaan? In veel gevallen zijn jouw spullen verzekerd wanneer ze in een opslag staan. Je dient wel door te geven aan je verzekering dat je spullen (of een deel van je spullen) bij SPACEWINNER staan opgeslagen. De verzekeraar kan dan het risicoadres aanpassen.

Is in jouw geval je inboedelverzekering niet dekkend voor spullen in opslag? Dan kunnen wij je helpen bij een passende verzekering voor een aantrekkelijke prijs. Vraag naar de mogelijkheden!

En wil je geen verzekering? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Een verzekering is namelijk niet verplicht. De keuze is aan jou!

Jouw spullen veilig opslaan

Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht. Wij zullen je voorzien van een sleutel en elektronische pas waarmee je toegang hebt tot het terrein en jouw opslagruimte. Ook worden onze gebouwen 24/7 bewaakt door beveiligingscamera’s en houdt de veiligheidsdienst scherp toezicht op onze en jouw eigendommen.

Zelf ervoor zorgen dat je spullen netjes en veilig opgeborgen staan? Bekijk ook onze ‘Tips bij opslag‘ om er zeker van te zijn dat je goed voorbereid bent.

Vraag direct een offerte aan. Of wil je liever een keer langskomen bij een van onze vestigingen in Zwolle, Enschede of Deventer? Dat kan natuurlijk ook. Kom gerust eens langs!