Bel gratis 0800 0031
ENG
Verhuisartikelen
Space Winner heeft een groot assortiment producten waarmee u goederen veilig en optimaal beschermd kunt opslaan en vervoeren.

Komt u gerust, we hebben ter plaatse voldoende voorraad. Heeft u geen beschikking over vervoer, bel ons op de vestiging. Indien er een medewerker bij u in de buurt woont, dan willen we de goederen best even bij u langsbrengen.

Op iedere vestiging zijn er altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor verhuisdozen en andere toebehoren. Altijd een bezoekje waard als je gaat verhuizen!
Spacewinner
9 10
Super vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Reageren snel op mails. Gratis gebruik boedelbak.
10 10
goede prijs/kwaliteit. Ik heb bij meerder opslagbedrijven in de omgeving gekeken naar de prijs. Spacewinner heeft voor de prijs die zij vragen meer te bieden dan andere bedrijven. Ook de ruime openingstijden, meerdere liften, meerdere ingangen en fijn personeel zijn positief. Je hoeft geen afspraak te maken om bij je eigen spullen te kunnen! Ook hebben ze mij verwezen naar extra hulp bij het transport van mijn inboedel naar deze opslag toe. Ik ben echt zeer positief.
10 10
Zeer klantvriendelijk! Denken echt mee over wat ik als klant nodig heb en welke prijs er bij past. Zijn ook niet te beroerd geweest om mee te helpen. Met name Ali en Joost: top! De ruimte is ideaal, gebouw prettig, alles werkt, wordt snel gereageerd.
253 echte Klantenbeoordelingen 9/10
Daarom Space Winner!
  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs met de meeste service
  • Geen opstoppingen, geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk
Bekijk meer voordelen >
Space Winner Zwolle

Paxtonstraat 4

Tel. 038 460 16 64

Space Winner Enschede
Kanaalstraat 219
Tel. 053 436 70 70