Geen handjeklap

Gewoon een super service en direct de beste prijs.

Wanneer je op zoek bent naar opslagruimte, dan wil je graag goed geadviseerd worden. Het huren van opslagruimte doe je immers niet vaak. Onze ruimteadviseurs helpen je graag te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. Op die manier huur je nooit meer dan nodig. Blijkt het dat je toch net een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je altijd kostenloos wisselen. Onze overdekte aanhangers en transportbussenstaan tot je beschikking om jouw spullen veilig en droog naar de opslag te brengen.

Wij begrijpen dat de prijs ook goed moet zijn. Vandaar dat je bij SPACEWINNER niet hoeft te handjeklappen, evenmin vragen we om offertes van concurrenten. Wij weten de prijzen in de markt en wij bieden je in eerste instantie al de beste prijs. Vind je een vergelijkbare dienst toch voordeliger? Bijvoorbeeld door een tijdelijk actie van een collega. Dan passen wij de prijs aan en ontvang je bovendien 10% extra korting. Een belofte die we in de praktijk nog nooit (!) hebben uit hoeven te voeren. Dat zegt natuurlijk genoeg.

Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding. Onze ruimteadviseurs zijn er doordeweeks tot 22 uur en beide dagen in het weekend tot 17 uur. Er staat heerlijke koffie voor je klaar.

SPACEWINNER – Helpt je met ruimte!