Spacewinner boxes
Spacewinner Opslagruimte huren Opslagruimte huren in Deventer Caravanstalling en camperstalling

Caravanstalling Deventer

Sinds kort hebben we caravanstalling in Deventer beschikbaar bij SPACEWINNER. Natuurlijk is deze ruimte ook geschikt als camperstalling. Onze stalling is het hele jaar geopend. Bovendien wordt onze stalling 7 dagen per week bemand, dus staat jouw camper of caravan ook veilig opgeslagen. Stal gemakkelijk en eenvoudig je caravan of camper, wanneer je maar wilt. In de wintermaanden wordt er veel gebruikgemaakt van de stallingsruimte om kampeermateriaal op te slaan.

Een plekje voor je caravan of camper in Deventer

De caravan- en camperstalling in Deventer ligt ongeveer 1 kilometer buiten het centrum. De stalling betreft een ruim buitenterrein. Dit terrein is bewaakt en veilig, zodat je met een veilig gevoel jouw camper of caravan kan stallen voor de afgesproken periode. We adviseren om tijdig contact op te nemen om gebruik te kunnen maken van een plekje op onze camper- en caravanstalling in Deventer, zeker tegen het einde van het kampeerseizoen zitten de plekken snel vol!

 

De prijzen van caravanstalling Deventer

Voor het stallen van een caravan of camper wordt voor het huidige seizoen een maandprijs van 50 euro gerekend. Neem gerust contact met ons op. Je kunt elke dag van de maand starten. De kosten gelden zowel voor caravanstalling als voor camperstalling. Het maakt dus niet uit wat je wilt stallen. 

 

Verwarmde opslagruimte voor je kampeerspullen

Ook voor verwarmde en overdekte opslagruimte in Deventer kun je terecht bij SPACEWINNER. Het is in deze opslagruimtes altijd tussen de 10 en 25 graden, waardoor het een aangename temperatuur is om veilig je kampeerspullen of je inboedel in op te slaan. Ook is er ruimte te huur om te gebruiken als motorstalling

Bereken opslagruimte