Spacewinner Over SPACEWINNER Nieuw in de gemeente Zwolle.

Nieuw in Zwolle? We helpen je graag op weg.

Wanneer je naar Zwolle gaat verhuizen kun je wel wat praktische hulp gebruiken.

Van schilders tot gemeente en van kinderopvang tot sportclubs, we hebben goede overzichten voor je op een rij gezet.

 1. Alle praktische zaken die met de gemeente te maken hebben regel je via het loket van de gemeente.
 2. Of je nu gaat verhuizen, samenwonen, scheiden of in blijde verwachting bent, het is raadzaam om officiele zaken vast te leggen. Wij hebben in Zwolle goede ervaringen met deze notarissen.
 3. Kun je een paar extra handen gebruiken tijdens de verhuizing? Aschwin Zuidberg van MiniMoves helpt graag mee. Je kunt hem en zijn collega inhuren tegen hele schappelijke tarieven.
 4. Zoek je een installateur? De Magische Hand helpt je snel en vakkundig. Elektrotechniek maar ook voor de installatie en het onderhoud van CV ketels kun je bij hem terecht.
 5. Rene van de Bosch heeft ook magische handen, maar bij hem zit er een kwast in. Hij verzorgt schilderwerk tot in de puntjes. Snel en eveneens heel betaalbaar.
 6. Norbert Oosterveer heeft vooral groene vingers. Hij verzorgt jouw tuin tot in de puntjes. Of het nu om aanleg of onderhoud gaat; hij helpt je graag in Zwolle en omstreken.
 7. Voor verf, behang, vloeren of andere klus artikelen kun je goed slagen bij de Fabriekswinkel op de Marslanden. 
 8. Wil je advies over de styling van je woning? Ellen Pitlo heeft hier veel ervaring mee en helpt je graag op weg.
 9. Zwolle heeft een groot aantal krinkloopwinkels. Bij de volgende zaken kun je terecht met overtollige huisraad of om juist een item te scoren. Overigens zijn deze zaken vaak ook blij met jouw verhuisdozen wanneer je die niet meer gebruikt. Kringloop winkel Hebbus.
 10. Ben je eenmaal gesetteld, dan heeft Zwolle de beste plekken om uit te gaan. De meest bekende is misschien wel poppodium Hedon. Bekijk hier de agenda of bestel je tickets online. De Zwolse theaters zijn ook zeker de moeite waard.
 11. Pathe Zwolle is een moderne en grote bioscoop aan de rand van het centrum. Bestel hier je tickets.
 12. Er zijn teveel restaurants om op te noemen. Op de pagina van Iens zie je een uitgebreid overzicht van restaurants in Zwolle.
Wil je meer informatie over onze inboedel opslag diensten, dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
Bereken opslagruimte