Toegangscontrole Zwolle

UPDATE: 27 maart 2018 22.12 uur.

We zijn inmiddels gestart met de installatie van een nieuw toegangssysteem. We verwachten dat deze werkzaamheden de komende weken af te ronden. Wel zullen alle actieve toegangspassen die in omloop zijn opnieuw moeten worden ingelezen en geactiveerd.

Heb je geen mail ontvangen? Laat het ons weten, dan maken we een afspraak om uw pas te activeren. Je mag natuurlijk ook zonder afspraak gewoon binnenstappen.

UPDATE: 16 maart 2018 22.10 uur.

Het huidige toegangscontrole systeem te Zwolle zal in de week van 26 maart worden vervangen. Na deze aanpassing zullen storingen definitief voorbij zijn. Nog heel even geduld dus.

OOSPRONKELIJKE BERICHTGEVING:

Op dit moment is er sprake van een storing in de toegangscontrole op onze vestiging in Zwolle. Wij proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden. Repareren of een nieuw systeem aanschaffen. Het laatste geniet de voorkeur aangezien we in 2017 ook enkele malen problemen hieraan hebben ondervonden. Indien onze huidige leverancier geen concrete toezeggingen kan doen voor wat betreft de betrouwbaarheid van dit systeem, zullen wij op zeer korte termijn overstappen naar een alternatief systeem.

De huidige situatie is vergelijkbaar met de meeste collega opslagbedrijven; de deuren zijn gesloten en het alarm gaat erop. Enkel de extra maatregel, namelijk een hekwerk rondom het gebouw, is op dit moment enkele dagen buiten gebruik.

Wij vragen onze huurder op gedurende deze dagen extra alert te zijn. Wij zullen zelf gedurende de avonden en ochtenden ook extra controlerondes uitvoeren.

Wij hopen op begrip van de huurders. Zoals gezegd doen wij er alles aan om dit zo spoedig mogelijk te herstellen.

Voor niet dringende zaken kun je een Whatsapp bericht sturen naar 06-24246272

Hartelijke groet,

Team SPACEWINNER Zwolle.