SPACEWINNERTransport en overige dienstenVerpakkings- & Verhuismaterialen – oud

Verpakkings- & Verhuismaterialen

SPACEWINNER verkoopt verschillende verpakkings- materialen; van verhuisdozen tot pakdekens, alles van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Zie hieronder een overzicht van de producten.

Verhuismaterialen zijn te verkrijgen in vele soorten. Onze ervaring leert dat goedkoop vrijwel altijd duurkoop is. Een enkelgolfs verhuisdoos is simpelweg niet geschikt om zwaar geladen en gestapeld te worden. Hetzelfde geldt voor goedkope tape; begin er niet aan! Hieronder zie je een overzicht van de materialen die SPACEWINNER verkoopt.

Ben je op zoek naar een doos met een afwijkende maat, laat het ons weten en kijken graag of we je daarmee kunnen helpen.

Verhuisdoos €2

Kwalitatief hoogwaardige dozen van SPACEWINNER. Dubbellaags, dus supersterk en zonder tape te gebruiken.

Archiefdoos €2

Speciaal voor de opslag van archieven. Hierin passen exact vijf A4 administratie dozen. Sterk en met een makkelijk te openen deksel.

Tweedehands doos €1

Soms is tweedehands ook goed genoeg. Deze dozen zijn eerder gebruikt, maar zien er netjes uit en zijn ook supersterk.

Zijdevloei €4

Zijdevloei wordt gebruikt voor het inpakken van breekbare zaken goals servies of glazen. Zijdevloei beschermt goed en geeft niet af. De prijs is per rol van 1 kg.

Folie (50cm) €7

Noppenfolie wordt veel gebruikt om schilderijen of kunststukken mee te beschermen. 10 Meter op een rol. Rol is 50 cm breed.

Folie (120cm) €13

Zelfde als hiernaast, maar dan een iets breder.

 

Verhuisdeken €6

Onze verhuisdekens zijn voordelig en sterk. Ze zijn ideaal om meubelen tijdens verhuizingen mee te beschermen of om zaken mee af te dekken in de opslag.

 

Matrashoes (1 p) €3

Met deze matrashoes zorg je ervoor dat je matras of stoel netjes blijft tijdens een verbouwing of verhuizing. Deze hoes is bestemd voor 1 matras of stoel.

 

Matrashoes (2 p) €4

Met deze matrashoes zorg je ervoor dat je matras of stoel netjes blijft tijdens een verbouwing of verhuizing. Deze hoes is bestemd voor een dubbele matras of een kleine bank.

 

Matrashoes (3 p) €5

Met deze matrashoes zorg je ervoor dat je matras of stoel netjes blijft tijdens een verbouwing of verhuizing. Deze hoes is bestemd voor een dubbele matras of een forse bank.

 

Tape blanco €2

Doorzichtig tape. Erg sterk en low-noice, dus zonder dat gepiep. De tape droogrt niet snel uit en laat geen resten achter.

Tape bruin €2

Zelfde als hiernaast, maar dan in het bruin.

Meer weten over onze verpakkings- & verhuismaterialen? Dan zijn wij gratis te bereiken op 0800-0031.
"SPACEWINNER gaf ons de vrijheid om in alle rust te verhuizen!"
  • 7 dagen bemand
  • Beste prijs & service
  • Geen opstoppingen/geen wachttijden
  • No nonsense en persoonlijk