Maak kennis met Daniel Aydin: van manusje-van-alles tot operationeel manager

Een geboren en getogen Enschedeër met een Aramese achtergrond: dat is Daniel. Tijdens zijn studie Small Business en Retail Management aan Hogeschool Saxion in Enschede begon hij in oktober 2004 als manusje-van-alles bij Spacewinner. Zijn bijbaantje groeide uit tot een fulltime baan en hij is nooit meer weggegaan. Hij werkt al inmiddels bijna 20 jaar bij ons en weet van de hoed en de rand. Hij stuurt alle jongens en meiden in Enschede aan. “Ik heb de vestiging Enschede groot zien worden, Zwolle zien ontstaan en nu ook Deventer. Hartstikke leuk! Ik ben op papier operationeel manager, maar mijn specialiteit is eigenlijk gewoon dat ik zorg dat de toko’s draaien.”


(Daniel Aydin, vierde van rechts)

Na de afronding van zijn studie keken we bij Spacewinner welke rol het beste bij hem zou passen. Die beslissing was snel gemaakt. Hij is iemand die het voortouw durft te nemen en altijd voor iedereen klaar staat. Daniel: “Ik ben alle jongens en meiden die hier in Enschede werken gaan aansturen. De vestiging was toen nog de helft van wat het nu is. Ik voel mezelf inmiddels echt Spacewinner. Als iemand hulp nodig heeft of met een vraag zit, dan kunnen ze bij mij terecht. Ik probeer er altijd voor iedereen te zijn.”

Ondernemen en groeien
Daniel hoort onderhand bij ons interieur in Enschede. Hij is niets anders dan positief over werken bij Spacewinner. In zijn rol krijgt hij de kans om te doen wat hij leuk vindt: ondernemen en samenwerken. “Ik heb altijd al iets ondernemends gehad. Ik wilde eerst altijd voor mezelf beginnen, maar in deze rol heb ik ook de ruimte en vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen en ons werk echt te optimaliseren. Ik voel me hier eigenlijk een ondernemer in het klein. In deze rol is ook mijn interesse langzaamaan gegroeid op het gebied van verhuur. We hebben al enorme stappen gemaakt in onze professionaliteit, maar zitten nog steeds in een optimalisatieproces. Voor de korte termijn is nu ons doel om in alle vestigingen stabiliteit te creëren. Uiteraard blijft groeien ook altijd onze ambitie. Maar wat ik toch echt het leukste vind aan mijn werk, is dat je met mensen te maken hebt en in een team samenwerkt.”

Team spirit
Daniel gaat met een blij gevoel naar huis wanneer de dag lekker loopt en iedereen zijn of haar werk kan doen, en mensen ook echt happy zijn.Ik ben dat al bijna 20 jaar, maar ik vind het ook belangrijk dat die jongens en meiden die hier werken dat ook zijn. We hebben een fijn team met elkaar, in Enschede, Zwolle en Deventer. Dat draagt bij aan de samenwerking. Onze team spirit heeft een belangrijk aandeel in ons succes.”

Is Daniel niet bezig met zijn passie voor ondernemen, dan brengt hij veel tijd door met zijn vrouw en twee kinderen. Als echte voetballiefhebber volgt hij graag de eredivisie, maar ook zijn kinderen worden fanatiek aangemoedigd tijdens hun hockey- of judowedstrijd!

Ben jij benieuwd naar onze vestiging in Enschede of wil je graag met Daniel bespreken wat we voor jou kunnen doen? Bel 053 436 7070 of stuur een mailtje naar daniel@spacewinner.nl.