Niet duur, wel duurzaam!

Bij SPACEWINNER zijn we ons bewust dat we leven in een wereld waarbinnen het klimaat een steeds belangrijke rol inneemt. Het klimaat verandert en mensen en bedrijven zullen alle zeilen bij moeten zetten om klimaatdoelstellingen te halen. Wij sluiten onze ogen hier niet voor en hoewel veel investeringen over enkele jaren pas verplicht worden, proberen we nu al te handelen en te kijken op welke manier we verschil kunnen maken. Hiermee hopen we ook voor collega’s, leveranciers en huurders een voorbeeld te kunnen zijn.

Zo hebben we dit jaar een groot aantal zonnepanelen geplaatst en zullen we daar volgend jaar mee doorgaan. We hebben TL verlichting ingeruild voor LED en zijn nu toegekomen aan de transportmiddelen. De bestelbussen van SPACEWINNER zullen worden vervangen. De huidige diesel maken plaats voor veel schonere verhuisbussen die rijden op CNG (groengas).

Ook de komende jaren mag je van ons verwachten dat wij onze nek uit zullen steken waar het klimaat en duurzaamheid betreft. En ja, deze investeringen gaan ook nog eens prima samen met de beste prijs. Want onze belofte blijft; Ergens anders vergelijkbaar voordeliger, dan ontvang je 10% extra korting! Graag tot ziens bij SPACEWINNER!