Locatie SPACEWINNER in Deventer geopend

We hadden al twee prachtige locaties in Zwolle en Enschede, maar nu is ook de derde locatie van SPACEWINNER in Deventer geopend. Daarmee bieden we nog meer mogelijkheden voor het huren van een opslagruimte in Oost-Nederland.

Locatie Hanzeweg 52 Deventer

Bij veel Deventenaren zal de Hanzeweg 52 in Deventer bekendstaan als het distributiecentrum van Wolters Kluwer, een locatie waar in het verleden veel Deventenaren gewerkt hebben. Het is een mooi en sterk gebouw wat 30 jaar geleden gebouwd is. We zijn er dan ook trots op dat we dit gebouw een nieuwe functie hebben kunnen geven, namelijk voor het huren van betaalbare opslagruimte in Deventer, op een prominente en centrale plek.

Opslagruimte in Deventer

Momenteel bieden we bij SPACEWINNER Deventer 400 opslagruimtes aan. Deze variëren van 1m3 tot 300m3. Er is vaste opslagruimte voor bijvoorbeeld het opslaan van inboedels. Maar daarnaast behoort het stallen van motoren, boten, campers en caravans ook tot de mogelijkheden bij SPACEWINNER Deventer.

Wat biedt SPACEWINNER Deventer?

SPACEWINNER staat in Zwolle en Enschede al bekend als de vriendelijke aanbieder van betaalbare opslagruimte, waar onze medewerkers klaarstaan, meedenken en net dat stapje extra zetten. Dit doen wij onder andere door:

  • Verwarmde opslagruimtes
  • Altijd toegang, er is 7 dagen per week iemand aanwezig
  • Kwaliteit, modern en verzorgde faciliteiten en ruimtes
  • Aanhangers zijn voor huurders onbeperkt en volledig gratis te gebruiken

We zijn trots op onze derde locatie en verwelkomen nieuwe huurders graag bij SPACEWINNER Deventer. Ben jij geïnteresseerd in een opslagruimte in Deventer? Neem contact met ons op en informeer naar de openingsactie!

Medewerkers gezocht

Een nieuwe locatie openen betekent ook nieuw personeel! Wij zoeken momenteel nog jonge medewerkers die ons SPACEWINNER team komen versterken. Studenten die nog een bijbaan zoeken zijn van harte welkom om bij ons te solliciteren.

Graag tot ziens bij SPACEWINNER Deventer!