Spacewinner boxes
Spacewinner Opslagruimte huren Kunststof opslagkisten

Verhuiskisten: veilig, duurzaam en praktisch.

In 2023 introduceert SPACEWINNER de SPACEbox. Een supersterke en duurzame kist die op meerdere manieren kan worden ingezet. Enerzijds kan deze dienen als duurzaam alternatief voor verhuisdozen tijdens verbouwingen en verhuizingen. Anderzijds kan de box ook gehuurd worden inclusief opslag. Een ideale oplossing voor mensen die een beperkte hoeveelheid dierbare of belangrijke items gedurende een langere periode veilig en voordelig willen onderbrengen.

Kom langs en maak kennis met SPACEWINNER. Ontdek dat het huren van een opslagbox voor motorstalling laagdrempelig, persoonlijk en zelfs leuk kan zijn!

Vraag hier je offerte aan voor opslagruimte in

  • 7 dagen bemand en perfect bereikbaar
  • 20 jaar ervaring in Oost NL.
  • Beste prijs, anders extra korting!

Huur exclusief opslag

Ideaal tijdens een verhuizing of korte verbouwingen.

Stel je voor. Je gaat verhuizen of verbouwen. Natuurlijk kun je verhuisdozen kopen. Maar wat gebeurt er naderhand met de dozen? In het beste geval belanden ze bij de kringloop, maar vaak belanden ze bij het papierafval. En dat terwijl ze nog in prima staat verkeren. Als de verbouwing of verhuizing niet te lang in beslag neemt, dan zijn kisten een geweldig en duurzaam alternatief. Een waarbij je goederen ook nog eens veel beter beschermd zijn. Wanneer je klaar bent, lever je de kisten in en wordt er niets weggegooid.

Huur inclusief opslagruimte

Ideaal om enkele zaken buitenhuis veilig op te slaan.

Je ontvangt van ons het afgesproken aantal kisten. Nadat je deze hebt gevuld, wordt deze verzegeld en in de opslag geplaatst. Geduren

Eigenschappen Verhuiskist

Kijk voor het stallen van je motor in de winter eens naar de winterstalling mogelijkheden van SPACEWINNER. Veel motorrijders geven de voorkeur voor motorrijden in de lente en zomer, waardoor de motor in de wintermaanden altijd binnen blijft staan. Als de motor in de schuur of in de garage telkens in de weg staat, kan dat best vervelend zijn. Een motoropslag is dan een goede oplossing.  De ruimtes voor de winterstalling van de motor of motorfiets zijn altijd perfect toegankelijk, wat erg handig is als je tussendoor toch besluit om een tocht te gaan maken. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de motor ontvreemd wordt, want de onze opslag is 24/7 beveiligd! Tenslotte zijn onze opslagruimtes (ook de motorstalling) altijd tussen de 10 en 25 graden, zodat je motor in een perfecte conditie blijft.

Ga je na de winter weer de weg op? Wij geven je graag tips hoe je veilig op de motor gaat in de lente. Of bekijk onze tips voor motorstalling.

Baxpall Benelux

Natuurlijk wil je de motor stallen in een vertrouwde omgeving in de buurt. SPACEWINNER heeft een motorstalling in Enschede en in Zwolle. We merken dat de motorstalling de laatste jaren ook steeds populairder wordt om het hele jaar te gebruiken. De huurders van de motoropslag maken graag gebruik van de druppelladers die de accu’s van de motoren in goede conditie houden.

Veelgestelde vragen over motorstalling

Waar is de SPACEbox van gemaakt?

De SPACEbox is gemaakt van gerecycled plastic.

Waarom is deze volgens SPACEWINNER duurzaam?

In tegenstelling tot kartonnen dozen belandt de SPACEbox niet op de afvalberg.Wanneer er een deksel stuk is, dan vervangen we deze en zo worden ze eindeloos gebruikt. Dus na jou komt er weer een ander die de kist kan gebruiken.

Wat zijn de afmetingen van de SPACEbox?

Wij zijn op de hoogte van de basis tarieven in de self-storage markt en daarom garanderen in we altijd de laagste prijs*. Mocht je een vergelijkbare dienst vinden die voordeliger is of een actie treffen waarbij je de eerste maand(en) toch goedkoper uit bent, dan ontvang je over die periode(s) 10% extra korting. Zo ben jij altijd verzekerd van de allerbeste deal!

*Vergeleken met soortgelijke ondernemingen.

Hoeveel kilo kan ik erin kwijt?

50 kg is geen enkel probleem voor de kist. En zelfs zwaar beladen zijn ze nog hoog op te stapelen waardoor je jouw opslagruimte optimaal kunt benutten.

Zijn deze kisten ook te koop?

Jazeker. Wil je een kist voor thuis? Dat kan. De kisten zijn bij onze recepties te koop voor 29,50.

 

  • Koop of Huur
  • Onverwoestbaar
  • Duurzaam
Bereken opslagruimte