Tring tring.

Als ruimteverhuurder ontmoet je veel mensen: jong, oud, grappig en soms ook heel bijzonder. We zullen hier voortaan iets vaker bij stilstaan.

De opslagruimte in Deventer heeft sinds kort een bijzondere huurder. Zijn naam is Kamil. Kamil 47 jaar oud, een echte Deventernaar en werkzaam bij de lokale sociale werkvoorziening aan de overkant van de straat. Kamil woont bij zijn moeder en stopt vaak voor het werk, na het werk en als het lukt zelfs nog even tijdens (de pauze van) zijn werk bij SPACEWINNER.

Wat hij daar doet? Kamil is een onvoorstelbaar groot liefhebber van vouwfietsen. Zijn ruimte staat er vol mee. Stuk voor stuk in werkelijk perfecte staat, vaak mooier dan nieuw. Niet zo gek, want ze worden dag in, dag uit gepoetst, gepimpt en gekoesterd. En waar kun je die beter opslaan dan droog, verwarmd en goed beveiligd bij SPACEWINNER?! Mocht je interesse hebben in een van zijn fietsen, dan heb je pech. Zijn fietsen zijn absoluut niet te koop!

En ja, na al dat gepoets, moet er af en toe ook even gefietst worden. En als het regent, dan doen we dat in de gangen bij SPACEWINNER 😉