Archieven

Ik ben mijn toegangspas kwijt. Wat nu?

Geen paniek, je handelt als volgt: Meld dit bij de receptie, SPACEWINNER  heeft ruime openingstijden dus we kunnen jou altijd ten dienst staan. Neem een geldig legitimatiebewijs mee Wij blokkeren jouw verloren pas en zorgen ervoor dat je een nieuwe ontvangt. Neem voor vragen en/of opmerkingen gerust contact met ons op.

Hoe bepaal ik hoeveel ruimte ik nodig heb?

SPACEWINNER heeft een ruimtecalculator. Deze calculator geeft een indicatie van hoeveel ruimte je spullen in beslag nemen. Toch adviseren wij om samen met ons te bepalen welke ruimte het meest geschikt is. De praktijk leert dat dat meestal het beste werkt. De ruimtecalculator kan een vertekend beeld geven en we geven je graag advies hoe… Lees meer »

Kan ik droog laden en lossen?

Ja, het pand van SPACEWINNER is voorzien van overkappingen waaronder je kunt parkeren en zo comfortabel droog kunt laden en lossen, zowel in Enschede, Zwolle en Deventer. Er is voldoende ruimte om het gebouw zodat auto’s of vrachtauto’s elkaar goed kunnen passeren en je niet onnodig hoeft te wachten.

Wat mag ik niet opslaan?

Het is de huurder niet toegestaan om in het gehuurde: gevaarlijke goederen aan bederf onderhevige goederen levende have of personen te laten verblijven. Ook is het verboden het gehuurde zo te gebruiken dat er een bovennormaal risico voor de verhuurder, huurder zelf of derden kan ontstaan/ontstaat. Wel heeft SPACEWINNER een voorraadopslag voor handelsvoorraden en een… Lees meer »

Is er een opzegtermijn?

Ja, de opzegtermijn is netto 1 maand. Voorbeeld: je zegt de huur op de 6de op, dan loopt de huur door tot de 6de van de volgende maand. Opzeggen kan makkelijk en snel door een mail te sturen naar de betreffende vestiging.

Hoe kan ik betalen?

De eerste factuur betaal je bij aanvang van de huurperiode contant of per pin. Daarna kun je kiezen voor een factuur per huurperiode of je geeft ons opdracht om de huur voor automatisch te incasseren. Wel zo gemakkelijk.

Hoe werkt het?

Je kunt met je spullen langskomen en direct beginnen met huren. Wij hebben hiervoor wel een geldig identificatiebewijs nodig. Tevens dien je er rekening meet te houden dat de eerste factuur bij aanvang moet worden voldaan. Dat kan contant of per pin. Wanneer je niet over de juiste transportmiddelen beschikt, dan kun je gratis gebruik… Lees meer »

Is het veilig?

Ja. SPACEWINNER beschikt over uitgebreide veiligheidssystemen waardoor jouw goederen over het algemeen veiliger opgeslagen zijn, dan bijvoorbeeld bij jou thuis of op kantoor.

Wanneer is SPACEWINNER geopend?

Openingstijden Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen worden gecommuniceerd via onze contactpagina. Enschede Ruimtes zijn zeven dagen per week bereikbaar van 6 – 22 uur. Receptie ma – vrij 9 tot 20 uur. Weekenden van 08.30 tot 17 uur. Voor meer informatie over het huren van opslagruimte in Enschede kunt u terecht op onze website. Zwolle… Lees meer »