Archieven

Verhuisbus huren

Onze verhuisbussen zijn ruim, modern en in veel gevallen gedurende een aantal uren gratis. Daarnaast kunnen er vanaf april 2021 weer transportbussen door huurders worden gehuurd. Omdat je bij ons huurt of hebt gehuurd ontvang je extra korting waardoor je in veel gevallen voordeliger dan bij het verhuurbedrijf om de hoek. De bussen zijn uitgerust… Lees meer »

Wat houdt de ‘Laagste prijs garantie’ in?

Wij zijn op de hoogte van de basis tarieven in de self-storage markt en daarom garanderen in we altijd de laagste prijs*. Mocht je een vergelijkbare dienst vinden die voordeliger is of een actie treffen waarbij je de eerste maand(en) toch goedkoper uit bent, dan ontvang je over die periode(s) 10% extra korting. Zo ben… Lees meer »

Zijn (interne) transportmiddelen werkelijk gratis?

In veel gevallen zijn transportmiddelen gratis. Hieronder lees je een uitgebreidere uitleg. De interne transportmiddelen zijn altijd gratis. Hierbij kun je denken aan hondjes, platte karren en steekwagens. Wil je iets (tijdelijk) meenemen, overleg het dan even met de medewerker bij de receptie. Hierop is een fair-use policy* van toepassing. De aanhangers zijn gratis in… Lees meer »

Wat kost opslag van huisraad?

Je wil een tijdelijke opslag huren voor je huisraad. Dat kan! De prijs varieert erg van de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. Om je toch een indicatie te geven; je kunt al vanaf enkele euro’s per maand huisraad opslaan. De inhoud van een studentenkamer kun je al kwijt voor rond de dertig euro per… Lees meer »

Wat is self storage?

Self storage is een manier van opslag waarbij een grote hoeveelheid afgesloten opslagruimtes in een gebouw worden samengebracht. De opslagruimtes zijn verwarmd, verlicht en iedere dag toegankelijk. Deze vorm van opslag is sinds begin jaren 90 in Nederland te vinden. SPACEWINNER behoorde tot de eerste self storage bedrijven in Nederland.

Ik ben mijn toegangspas kwijt. Wat nu?

Geen paniek, je handelt als volgt: Meld dit bij de receptie, SPACEWINNER  heeft ruime openingstijden dus we kunnen jou altijd ten dienst staan. Neem een geldig legitimatiebewijs mee Wij blokkeren jouw verloren pas en zorgen ervoor dat je een nieuwe ontvangt. Neem voor vragen en/of opmerkingen gerust contact met ons op.

Hoe bepaal ik hoeveel ruimte ik nodig heb?

SPACEWINNER heeft een ruimtecalculator. Deze calculator geeft een indicatie van hoeveel ruimte je spullen in beslag nemen. Toch adviseren wij om samen met ons te bepalen welke ruimte het meest geschikt is. De praktijk leert dat dat meestal het beste werkt. De ruimtecalculator kan een vertekend beeld geven en we geven je graag advies hoe… Lees meer »

Kan ik droog laden en lossen?

Ja, het pand van SPACEWINNER is voorzien van overkappingen waaronder je kunt parkeren en zo comfortabel droog kunt laden en lossen, zowel in Enschede, Zwolle en Deventer. Er is voldoende ruimte om het gebouw zodat auto’s of vrachtauto’s elkaar goed kunnen passeren en je niet onnodig hoeft te wachten.

Wat mag ik niet opslaan?

Het is de huurder niet toegestaan om in het gehuurde: gevaarlijke goederen aan bederf onderhevige goederen levende have of personen te laten verblijven. Ook is het verboden het gehuurde zo te gebruiken dat er een bovennormaal risico voor de verhuurder, huurder zelf of derden kan ontstaan/ontstaat. Wel heeft SPACEWINNER een voorraadopslag voor handelsvoorraden en een… Lees meer »